Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Faerie Garden – aniversarea celor 2 ani de incubator107 in Timisoara

0

Sâmbătă, 2 august, de la ora 1800, Scârţ Loc Lejer (TIMIȘOARA) se transformă în tavernă şi vă arată calea, mai departe, către o grădină magică.

Pe strada Zoe nr.1, personaje legendare se întâlnesc pentru poveşti, jocuri şi provocări, într-un decor fantastic cu comori ascunse. Sunteţi aşteptaţi cu bucate nemaiîntâlnite şi poţiuni magice. Accesul se face sub forma unei donaţii de 10 lei.

Evenimentul aniversează 2 ani de incubator107 la Timişoara, însă proiectul a luat naştere acum 3 ani în Bucureşti, replicându-se progresiv şi în Braşov, Cluj, Craiova, Iaşi, Oradea şi Sibiu.

afis feeria garden

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.