Factureaza online, oricând, de oriunde

0

Emiterea facturilor nu este cea mai facilă și accesibilă pentru un antreprenor, contabil sau o companie, dar cum nu putem scăpa de acest proces un program de facturare poate simplifica foarte mult munca ta.

Emite facturi, avize și chitante. Oricând, de oriunde. Contazen este o platformă de facturare online ce îți permite crearea instantă a facturilor, chitanțelor și avizelor, oricând și de oriunde. Programul poate fi accesat de pe orice device conectat la Internet și nu necesita instalarea unui program software.

startup creat de participantii Startup Weekend Mures

 contazen2

Noul serviciu este unul simplu şi rapid.

 • uşor accesat de la orice device conectat la Internet
 • nu necesită instalarea unui program
 • emitere şi gestionare centralizată a facturilor, chitanţelor şi avizelor
 • disponibilitate din mai multe locaţii
 • acces multiplu la cont
 • toate datele introduse sunt salvate pentru a fi refolosite
 • back-up efectuat zilnic

Prin Contazen poți să-ți accesezi datele clienților în orice moment, indiferent unde te afli. Astfel, câștigi timp prețios și elimini complet dependența de un singur device și de un program software ce trebuie instalat. Devii însă și mai organizat, întrucâtpoți centraliza facturilor, chiar dacă acestea sunte emise de mai mulți colaboratori.

În plus, datele tale sunt mai bine protejate acestea fiind salvate pe un server. Serviciul de facturare îți oferă o securitate sporita a informatiilor, spre deosebire de stocarea datelor pe un calculator, când posibilitatea ca datele să fie recuperate este redusă.

Platforma este completă, punându-ți la dispoziție toate funcțiile necesare:

 • alocare serii
 • editare
 • stornare
 • export in format pdf, printare, trimitere pe email
 • optiune de cautare si filtrare
 • setare cote TVA
 • setare monede multiple

Câştigă timp preţios, elimină dependenţa de un singur device şi de un program ce trebuie instalat. Fii Zen pe Contazen. Emite acum prima ta factura online. Click aici!

*GRATUIT, până la 5 documente/lună

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează