Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Facem sa se intample #GivingTuesdayAlbaIulia?

0

Facem sa se intample #GivingTuesdayAlbaIulia?
Alatura-te si tu campaniei, prin completarea formularului https://goo.gl/forms/aeYNXLLrwbGQLgfI3

Daca in luna noiembrie avem zile dedicate shopping-ului precum Black Friday si Cyber Monday deja adoptate la nivel international, ce ar fi sa avem si o zi in care sa sarbatorim si sa incurajam generozitatea si implicarea sociala, pentru a-i sprijini pe cei care au nevoie de ajutor.

Anul acesta #GivingTuesday se sarbatoreste pe 28 noiembrie.

Detalii FACEBOOK aici.

Milioane de oameni din toata lumea indiferent de etnie, religie, cultura, status social se alatura pentru a sprijini cauzele in care cred si comunitatile in care traiesc. Fiecare act de generozitate conteaza, dar acestea au si maimare insemnatate si impact cand daruim impreuna.

Fiecare are ceva de daruit, iar impreuna suntem mereu mai buni!

Alba Iulia are oameni care tin la comunitatea lor si care vor sa faca ceva in spiritul celor mai sus mentionate. Astfel, Primaria Municipiului Alba Iulia va provoaca sa fiti din nou un exemplu si sa raspundeti ”prezent” la o campanie care promoveaza un mesaj foarte important, pe care toti oamenii ar trebui sa-l imbratiseze, dupa posibilitati: ”Da mai departe, fii generos!”

Mai multe informatii gasesti pe http://givingtuesday.ro/despre/

Raspandeste vestea si promoveaza evenimentul folosind#GivingTuesdayRO si #GivingTuesdayAlbaIulia

#GivingTuesday înseamnă dăruire: din suflet, din timp, din experiență, din ce avem fiecare. Un gest simplu poate însemna totul pentru cineva. Primăria Municipiului Alba Iulia dăruiește dorința, experiența, resursele și potențialul de a implica comunitatea, la toate nivelurile sale. #GivingTuesdayAlbaIulia unește oameni, ONG-uri, instituții și firme pentru ca 28 noiembrie să fie o zi memorabilă pentru oamenii care vor primi dar și pentru cei care vor dărui. Până în prezent au fost înregistrate un număr de 35 de inițiative din partea membrilor comunității.

Primăria nu este doar factorul mobilizator pentru ceilalți ci are propria acțiune de implicare. În 28 noiembrie, angajații Primăriei Municipiului Alba Iulia și ai Poliției Locale vor dona sânge la Centrul de Transfuzii.

Pentru că este o zi specială, ne-am gândit să le oferim copiilor de la Centrul educațional de zi Sf. Nicolae Alba Iulia, Centrul de consiliere și sprijin pentru părinți și copii Sfânta Maria și Centrul de zi Sf. Cuvioasa Parascheva Alba Iulia, câteva ore speciale. Copiii vor participa in Muzeul Principia la  „O lectie de istorie altfel”, în cadrul căreia li se va face un tur ghidat gratuit în cadrul muzeului și vor participa la un spectacol de reenacment oferit de ”Asociația Culturală pentru Istorie Vie” din Alba Iulia.

La finalul demonstrației, copiii vor avea posibilitatea de a interacționa cu reenactorii, iar angajați din cadrul primăriei le vor face surprize, prin valorificarea bonurilor primite în urma donării de sânge. Societatea de Transport  Public Alba Iulia va facilita accesul copiilor la muzeu.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.