Fabulous Baskets prevesteste primavara odata cu lansarea noii colectii de cosuri de bicicleta pline cu flori

0

Fabulous Baskets a lansat o colectie fabuloasa de cosuri de bicicleta pline cu flori in ghiveci pentru iubitorii plantelor naturale. Colectia a fost special realizata pentru toti cei care sunt in cautarea cadoului perfect pentru persoanele dragi, dar care, in acelasi timp, iubesc natura si plimbarile cu bicicleta.

Cosuri Fabulous Baskets cu flori

Florile in ghiveci sunt una dintre surprizele cu care venim in acest an, iar de acum puteti transmite cele mai frumoase urari de primavara  prin intermediul unui cadou natural, bine ales, care le va lumina ziua.

Plantele naturale sunt perfecte pentru orice ocazie, sunt simbolul vietii, sperantei si al continuitatii, iar impreuna cu noile cosuri de bicicleta Fabulous Baskets formeaza combinatia perfecta dintre traditional, modern si util, acestea avand forme si culori unice.

Luna Martie este perioada in care femeile sunt extrem de rasfatate, iar Fabulous Baskets a lansat noile cosuri cadou special pentru ele. Venim astfel in ajutorul tuturor celor care sunt in cautarea unui cadou deosebit, cu care vor impresiona cu siguranta!

De 5 ani avem grija sa oferim clientilor nostri cosuri cadou deosebite si sa venim in fiecare sezon cu ceva nou, inedit. Cautam in permanenta furnizori cu produse speciale, pentru a putea realiza cosuri cadou unice, potrivite pentru orice fel de ocazie. Stim cat de importanta este luna Martie pentru doamne dar in acelasi timp stim si cat de valoros este timpul clientilor nostri.” Loredana Luca, Marketing Manager Fabulous Baskets

Comenzile se fac atat online http://fabulousbaskets.ro/cosuri-flori, cat si telefonic la datele de contact de pe site.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează