Fabulous Baskets a lansat colectia de cadouri pentru sarbatorile de Pasti

0

 Fabulous Baskets a lansat o noua colectie de cadouri pentru sarbatorile de Pasti. Respectand traditia anilor trecuti, colectia de cadouri de anul acesta contine produse naturale, traditionale, realizate manual in Romania. Toate propunerile de cadouri Fabulous Baskets sunt prezentate online: http://fabulousbaskets.ro/cosuri-paste

Cadou Fabulous Baskets

Intreaga colectie de cadouri Fabulous Baskets contine cele mai fine produse traditionale romanesti: o selectie de cozonaci, pasca, dulceturi naturale, oua incondeiate din Bucovina, bauturi de cea mai buna calitate, palinca naturala, vinuri de soi premiate, figurine de ciocolata realizate manual, lumanari din ceara de soia 100% naturale, flori naturale in ghiveci. De asemenea, in cosuri, se afla o decoratiune specifica sarbatorilor Pascale, realizata de copiii beneficiari ai serviciilor sociale furnizate de Fundatia „S.O.S. COPIII GORJULUI” (www.copiiigorjului.ro).

De 5 ani avem grija sa oferim clientilor Fabulous Baskets cadouri rafinate, de calitate si sa venim in fiecare sezon cu ceva nou, inedit. Cautam in permanenta furnizori cu produse speciale, pentru a putea realiza cadouri unice, potrivite pentru orice fel de ocazie. Incercam sa inglobam sub brandul Fabulous Baskets produse  deosebite, realizate manual.” Loredana Luca, Marketing Manager Fabulous Baskets

Comenzile pentru cadourile de Paste se fac atat online http://fabulousbaskets.ro/cosuri-paste ,cat si telefonic la datele de contact de pe site.

Pentru mai multe informatii:

www.fabulousbaskets.ro

www.facebook.com/fabulousbaskets

 

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează