Fabrica noua la Caracal. Yazaki investeste aproximativ 10 milioane de euro

0

Unul din viitorii furnizori Ford România va inaugura noua fabrică la începutul lunii viitoare, pe 6 octombrie în orașul Caracal.

Yazaki va livra componente pentru modelul B-Max asamblat la uzina de la Craiova din prima parte a anului viitor. Potrivit zf.ro japonezii de la Yazaki au închiriat o suprafaţă de 6.000 mp în cadrul fabricii de textile Romaniţa din Caracal, unde vor investi în total 10 mil. euro potrivit unor surse din piaţă, pentru a produce cablaje pentru Ford România.

Via Efectul-Pygmalion

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează