Fabrica de tractoare la Rasnov, inceputul unei investitii de 50 de mil. de $

0

La Rasnov a fost inaugurata in aceasta toamna o fabrica de asamblat tractoare, o investitie care va ajunge la 50 de milioane de dolari. Fabrica va produce anual peste 20.000 de tractoare. Această investiţie este probabil o veste bună şi pentru comunitatea locală, fabrica fiind o sursă suplimentară de locuri de muncă, altele decât cele din turism.

Wall-street.ro a publicat un articol despre acestă investiţie din care redăm un paragraf: „Fabrica din Rasnov se afla in prima faza de dezvoltare, care a necesitat fonduri de 20 de milioane de euro pentru constructia unei hale in care se vor face ansamblari ale componentelor importate din China. Potrivit reprezentantilor companiei, numarul angajatilor in cadrul uzinei va ajunge la 500 pana in 2012, iar majoritatea angajatilor vor proveni din Rasnov si Brasov.”

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează