Fă primii pași în lumea business prin proiectul de asistență antreprenorială „Start la antreprenoriat”

0

Vezi și tu dacă faci parte din grupul țintă al celor două programe de asistență antreprenorială și fă un pas important în drumul tău spre independența financiară. ADRA România îți vine în ajutor!

Proiectul „Start la antreprenoriat” (www.startlaantreprenoriat.ro) pune la dispoziție cursuri și asistență antreprenorială pentru locuitorii din județele Olt, Dolj, Mehedinți, Vâlcea și Gorj care doresc să înființeze în zonele urbane afaceri cu profil nonagricol.
Detalii despre înscrierea în programul gratuit vei găsi la adresa: www.startlaantreprenoriat.ro/inscriere/. Trimite documentele necesare pentru a beneficia de cursurile de competențe antreprenoriale și pentru a avea oportunitatea ca afacerea ta să beneficieze de finanțare timp de 12 luni.
Condițiile de înscriere, participare și detalii privitoare la derularea proiectului găsești pe: www.startlaantreprenoriat.ro, iar pentru detalii suplimentare nu ezitați să ne contactați la numerele de telefon 0761 354 884 sau 0766 518 495.
 
Grăbește-te, locurile sunt limitate iar perioada de înscriere se va încheia în curând!
Proiectul Start la antreprenoriat – proiect cofinanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, Axa prioritară 3 „Locuri de muncă pentru toți”, Operațiunea 3.7 „Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbană”, contract POCU/82/3/7/105478 – se desfășoară timp de 36 de luni, începând cu data de 10.01.2018, în parteneriat Agenția Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere și Ajutor – ADRA România (Solicitant), cu Asociația DOMINOU, Asociația Centrul Metropolitan de Resurse Umane CRUM, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Zona Metropolitană Craiova”.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.