Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Există viață după doliu, comunitatea de sprijin pentru românii care au pierdut o persoană dragă…

1

Asociatia “Exista viata dupa doliu!” a creat un loc unde oamenii care au pierdut recent o persoana dragă petrec timpul liber într-un mod liniștit și folositor pentru a traversa mai ușor perioada de doliu.

Vino să învățăm arta de a trăi cu dorul şi cu pierderea și de  a fi fericiți într-o lume a schimbărilor!

In luna iunie, te asteptam aici:

16 iunie – BUCURESTIIntre orele 10.30-12.30, la Biblioteca “Marin Preda”. Narator: Livia Caciuloiu (psihoterapeut), Str. Știrbei Vodă 168 (Metrou Eroilor)

22 iunie – CONSTANTAIntre orele 17.00-19.00, la Biblioteca Judeteana Constanta (Str. Mircea cel Batran, nr. 104 A). Naratori: Alexandra Ghiran si Liliana Stamate.

22 iunie – BRAILA. Intre orele 17.00-19.00, la Biblioteca Judeteana Braila (Calea Calarasilor, nr. 54). Narator: Silvia Andrei

in curand – SIBIU, la Biblioteca ASTRA. Narator: Andreea Gruitoriu  

Un narator (voluntar al Asociatiei) citește fragmente alese cu grijă, apoi ghidează discuția dintre participanți, pe tema propusă. Pentru a participa, nu e necesar sa citesti dinainte anumite carti. Este suficient sa fiti prezenti la intalnire cu urechile si inima deschise, pentru a primi cuvintele ca pe daruri pe care persoana draga vi le face de la mare departare.

În acest loc, oricine găseşte :

•2 ore de relaxare si prieteni noi, care stiu ce inseamna pierderea
•Cărţi de suflet şi poveşti cu multe înţelesuri
•Soluţii noi la problemele vieţii reale

 

Pentru a deveni membru intr-unul din Cluburile de Lectura din tara si a avea un loc rezervat la toate intalnirile, te rugam sa completezi acest formular (informatiile sunt confidentiale)! https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?hl=en_US&formkey=dDl1WE5iNnBXcm91eFdzRW1fdW1ad3c6MA#gid=0

Citeste aici mai multe despre “terapie prin lectura” in situatii de doliu

Arhiva evenimentelor de pana acum:

Bucuresti: 5 noiembrie 201117 decembrie 2011 , 21 ianuarie 2012 , 3 martie 201212 mai 2012 .

Constanta: 23 martie 201227 aprilie 2012!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

  1. avatar

    Multumim Romania Pozitiva pentru suport! Asteptam cu mult drag persoanele care isi doresc sa fie alaturi de noi prin participarea la activitatile noastre!
    Livia Caciuloiu, Coordonator Bucuresti „Exista viata dupa doliu!”

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.