Există viață după doliu, comunitatea de sprijin pentru românii care au pierdut o persoană dragă…

1

Asociatia “Exista viata dupa doliu!” a creat un loc unde oamenii care au pierdut recent o persoana dragă petrec timpul liber într-un mod liniștit și folositor pentru a traversa mai ușor perioada de doliu.

Vino să învățăm arta de a trăi cu dorul şi cu pierderea și de  a fi fericiți într-o lume a schimbărilor!

In luna iunie, te asteptam aici:

16 iunie – BUCURESTIIntre orele 10.30-12.30, la Biblioteca “Marin Preda”. Narator: Livia Caciuloiu (psihoterapeut), Str. Știrbei Vodă 168 (Metrou Eroilor)

22 iunie – CONSTANTAIntre orele 17.00-19.00, la Biblioteca Judeteana Constanta (Str. Mircea cel Batran, nr. 104 A). Naratori: Alexandra Ghiran si Liliana Stamate.

22 iunie – BRAILA. Intre orele 17.00-19.00, la Biblioteca Judeteana Braila (Calea Calarasilor, nr. 54). Narator: Silvia Andrei

in curand – SIBIU, la Biblioteca ASTRA. Narator: Andreea Gruitoriu  

Un narator (voluntar al Asociatiei) citește fragmente alese cu grijă, apoi ghidează discuția dintre participanți, pe tema propusă. Pentru a participa, nu e necesar sa citesti dinainte anumite carti. Este suficient sa fiti prezenti la intalnire cu urechile si inima deschise, pentru a primi cuvintele ca pe daruri pe care persoana draga vi le face de la mare departare.

În acest loc, oricine găseşte :

•2 ore de relaxare si prieteni noi, care stiu ce inseamna pierderea
•Cărţi de suflet şi poveşti cu multe înţelesuri
•Soluţii noi la problemele vieţii reale

 

Pentru a deveni membru intr-unul din Cluburile de Lectura din tara si a avea un loc rezervat la toate intalnirile, te rugam sa completezi acest formular (informatiile sunt confidentiale)! https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?hl=en_US&formkey=dDl1WE5iNnBXcm91eFdzRW1fdW1ad3c6MA#gid=0

Citeste aici mai multe despre “terapie prin lectura” in situatii de doliu

Arhiva evenimentelor de pana acum:

Bucuresti: 5 noiembrie 201117 decembrie 2011 , 21 ianuarie 2012 , 3 martie 201212 mai 2012 .

Constanta: 23 martie 201227 aprilie 2012!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

  1. avatar

    Multumim Romania Pozitiva pentru suport! Asteptam cu mult drag persoanele care isi doresc sa fie alaturi de noi prin participarea la activitatile noastre!
    Livia Caciuloiu, Coordonator Bucuresti „Exista viata dupa doliu!”

Comentează