Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Excursie de octombrie @ Plantăm Fapte Bune și 273 locuri pe care să le vezi înainte să pleci din România

0

Din dorinţa de a concretiza asocierea noastră cu “273 locuri pe care să le vezi înainte să pleci din România”, organizăm o excursie în luna octombrie. Membrii comunităţilor noastre unite vor alege locul şi vor petrece împreună cu noi un weekend în natură. Vom vedea un colţ frumos din ţara noastră şi vom afla mai multe despre el de la un inginer silvic.

Excursia va avea loc între 11 şi 13 octombrie 2013, atunci când pădurile îşi colorează hainele în cele mai neaşteptate nuanţe.

Pentru a afla mai multe despre excursie, vă invităm să vizitaţi articolul postat pe pagina noastră de Facebook şi să-l votaţi pe cel preferat.

După ce vom alege locul preferat al comunităţilor noastre, vom comunica celelalte detalii organizatorice (locul de cazare, program, costuri etc.)

 

Vă aşteptăm alături de noi!

excursie

Despre autor

avatar

Înființată în 2008, EcoAssist are drept misiune generarea unei mișcări sociale în domeniul protecției mediului care implică, în primul rând, voluntarii. “Impactul proiectelor realizate prin EcoAssist a dus la mobilizarea unui număr mare de oamenii, iar eu am crezut întotdeauna că oamenii care petrec timp în folosul comunității sunt exact oamenii de care România are nevoie”, mărturisește Liana Buzea, fondator EcoAssist. “Plantăm fapte bune în România” este inițiativa națională de împădurire pe bază de voluntariat, aflată sub Înaltul Patronaj al Alteţei Sale Regale Principesa Margareta a României și începută de EcoAssist în 2011, Anul internațional al pădurilor și Anul European al voluntariatului. Misiunea inițiativei este aceea de a crește și proteja păduri. Din portofoliul EcoAssist, mai fac parte, alături de “Plantăm fapte bune în România” și ale proiecte. EcoAssist este inițiatorul și reprezentantul legal al primei ediții a "Let's Do It, Romania!" – mișcarea internațională de curățarea țării într-o singură zi, prin implicarea societății civile, a cetățenilor și a autorităților, “Salvați Spațiile Verzi”, campanile națională de advocacy și lobby pentru legislația spațiilor verzi sau “Broșura ECO”, ce a avut drept obiectiv promovarea ecologiei în București.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.