Evenimentul national de cariera JobShop® 2011

0

La început de primăvara, asociaţia studenţească BEST organizează, ca în fiecare an, evenimentul naţional de carieră JobShop®, adresat exclusiv studenţilor şi absolvenţilor din marile centre universitare. Astfel, evenimentul se va desfăşura după cum urmează: Timişoara (26-31 martie), Iaşi(4-8 aprilie) şi Cluj-Napoca(11-15 aprilie).

JobShop ®, ajuns anul acesta la cea de-a 18-a ediţie în Timişoara, este proiectul ce reuşeşte să ofere studenţilor atât şansa de a intra în contact direct cu companii de re­nume din mediul economic timişorean, cât şi oportuni­tatea de a lua parte la o serie de activităţi ce urmăresc dobândirea de noi cunoştinţe şi aptitudini.

Ediţia din acest an se va întinde pe parcursul a şase zile, iar printre activităţile desfăşurate se vor număra: training-uri, prezentări de cariere de succes şi oportunităţi de burse în străinătate, ateliere tehnice, iar toate acestea vor culmina cu două zile de stand ale companiilor prezente în incinta Universităţii Politehnica.

Ne puteţi urmări activitatea pe site-ul www.jobshop.ro/timisoara sau pe paginile de Facebook (www.facebook.com/JobShopTimisoara) şi Twitter(JobShoptm).

BEST(Board of European Students of Technology) este o organizaţie studenţească internaţională, prezentă în peste 80 de universităţi tehnice din 30 de ţări europene, care încurajează comunicarea şi lucrul într-un mediu multicultural prin evenimentele pe care le organizează. Asociaţia BEST, oferă studenţilor din facultăţile tehnice europene oportunităţi de învăţare şi dezvoltare personală prin faptul că aduce mai aproape partenerii din triunghiul „student – companie – universitate”.

Ne puteţi urmări activitatea pe site-ul www.best.upt.ro sau pe paginile de Facebook (www.facebook.com/besttimisoara) şi Twitter (BESTTimisoara).

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează