Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Evenimentul care pune Clujul pe harta IT a lumii se întoarce pentru a cincia ediție, pe 15 și 16 octombrie

0

Meet Magento reunește la start peste 300 de profesioniști în IT, furnizori de servicii din sfera eCommerce-ului, precum și comercianți online

Cluj, 8 octombrie 2018. Cel mai mare eveniment de eCommerce pentru platforma Magento din România se întoarce anul acesta la Cluj, pentru a cincia ediție. Meet Magento reunește 25 de speakeri naționali și internaționali, reprezentanți ai celor mai importanți jucători din eCommerce, banking, IT și marketing, precum Adobe, Magento, BT, Omniconvert, Retargeting.biz, Dashbird sau Blugento.

Și ediția aceasta, workshop-urile și dezbaterile vor avea două componente principale, una de business, care va trata subiecte de growth hacking în eCommerce, și o componentă tehnică, aceasta centrându-se pe cele mai noi tehnologii, tips and tricks din sfera platformei Magento.

Meet Magento este cea mai mare serie de conferințe la nivel global, evenimente similare fiind organizate anual în peste 30 de țări precum SUA, Rusia, Brazilia, Germania, Italia, Spania, Elveția și Polonia.

Românii cumpără online haine și electrocasnice

2018 este un an în care putem spera că piața de eCommerce din România va atinge pragul de 3 miliarde de euro, asta după ce anul trecut ne-am bucurat să observăm o creștere cu peste 40%, comparativ cu anul 2016. Pentru a răspunde acestui fenomen în continuă creștere, organizăm din nou MeetMagento, oferind acces către comunitățile regionale din spatele comerțului Online, și facilitând legătura între comercianți, furnizori de servicii, lideri de opinie și dezvoltatori.” A declarat Vlad Stănescu, reprezentant MindMagnet, compania ce organizează evenimentul în România.

Peste 10 milioane de români sunt utilizatori de eCommerce, ei cheltuind, în medie, peste 7 milioane de euro pe zi, cei mai mulți dintre ei preferând să își achiziționeze online haine, electronice și electrocasnice, obiecte de mobilier sau jucării.

Meet Magento va avea loc pe 15 și 16 octombrie, la Grand Hotel Italia Cluj-Napoca, fiind urmat de un afterparty tematic la Colin’s Gastropub.

Biletele pot fi achiziționate de pe ro.meet-magento.com/shop/, iar prețurile încep de la 50 Euro.

Despre MindMagnet

MindMagnet este o agenție web înființată în anul 2005, la Cluj-Napoca, care oferă servicii de design, development, ecommerce Magento și mobile, pieței din România, dar și din străinătate. MindMagnet organizează în exclusivitate pentru România, evenimentele Meet Magento, prin care experți locali și internaționali, dezbat și împărtășesc cele mai noi tendințe globale și naționale în materie de e-commerce. Fondatorul MindMagnet este Vlad Stănescu, profesionist cu vastă experiență în dezvoltare PHP și management de proiect.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.