Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

EuroNautica International donează o sanie tractabilă medicală și un ATV Serviciului Salvamont Brașov, în valoare de circa 35.000 lei

0

EURONAUTICA INTERNATIONAL, importatorul și distribuitorul oficial în România și Republica Moldova al produselor BRP (Bombardier Recreational Products) de peste 10 ani, sprijină activitatea de salvare montană a Serviciului Salvamont Brașov în perioada sporturilor de iarnă prin donarea a două utilaje noi, menite să faciliteze intervenția rapidă și facilă în situații de urgență. Valoarea totală a investiției se ridică la suma de circa 35.000 lei.

Echipamentul donat constă într-o sanie tractabilă de snow-mobil de tip ULTRATEC MEDICAL, dotată cu o targă de prim ajutor și prelată contra intemperiilor și un ATV Outlander Max 570 DPS Orange T3 cu troliu (cu RAR-ul făcut și carte de identitate). Datorită tehnologiei de ultimă generație, a preciziei de manevrare și a capacității mare de transport, cele două utilaje vor contribui la reducerea timpului de intervenție a echipajelor de salvamontiști și le va oferi posibilitatea să acopere zone montane mai puțin accesibile.

“Aceste două echipamente ne sunt foarte utile în intervenţii, mai ales în acestă perioadă. Numai în cursul zilei de ieri am intervenit în cazul a 10 accidente. Le mulţumesc celor de la Euronautica pentru ajutor, în special domnului director Andrei Degeratu, care şi-a exprimat dorinţa de a ne sprijini activitatea”, a declarat Sorin Păltânea, directorul Serviciului Public Salvamont.

,,Suntem conştienţi că practicarea sporturilor montane precum ski, snowboard, alpinism, mountain-biking, drumeţii, implică o doză de risc. Apreciem munca depusă de echipa de salvamontiști din Poiana Brașov și dorim ca prin această donație să îi sprijinim în demersurile lor de salvare, atât în sezonul de iarnă, cât și pe parcursul întregului an. Pentru că într-o misiune de salvare, orice minut contează și poate salva vieţi”, a declarat Andrei Degeratu, director general EuroNautica.

Despre EuroNautica International

EURONAUTICA INTERNATIONAL este importatorul și distribuitorul oficial în România și Republica Moldova al produselor BRP (Bombardier Recreational Products) de peste 10 ani. Produsele BRP pe care le importă și comercializează în România sunt brand-uri recunoscute la nivel mondial: Can-Am ATV, Can-Am SSV, Can-Am Spyder, snowmobile Ski-Doo și Lynx, ski-jeturi de apă Sea-Doo, motoare de barcă Evinrude.

EURONAUTICA INTERNATIONAL este și importatorul oficial în România al unor mărci de prestigiu precum: Jeanneau Yachts și Motorboats, Glastron, Suzuki Marine și Zodiac.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.