„Eu cand vreau sa fluier, fluier” si in Romania!

3

Filmul „Eu când vreau să fluier, fluier” a avut premiera în România! Filmul a fost extrem de apreciat si la Festivalul de Film de la Berlin şi aplaudat în toată lumea!

Potrivit Adevarul.ro primii care au sosit la premieră au fost cei şase deţinuţi de la Penitenciarul Craiova care au jucat în film. Emoţionaţi, aceştia au păşit pe covorul roşu după ce s-au coborât din duba poliţiei cu care au fost aduşi.

Via ziarero.realitatea.net

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

3 comentarii

  1. Pingback: Tweets that mention “Eu cand vreau sa fluier, fluier” si in Romania! | RomaniaPozitiva -- Topsy.com

  2. avatar

    E super filmul!am auzit ca se gaseste decat pe www .deemtrack. com !eu l-am descarcat si se vede bine restu isi fac reclama la site-uri!!!frumos film felicitari!!!

Comentează