Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ești pregătit să trăiești într-o lume fără pădure?

0

Probabil că nu te-ai întrebat până acum cum ar arăta, dar o lume fără pădure este o lume în care fenomenele extreme precum seceta și tornadele puternice lovesc din ce în ce mai des habitatul tău. Dacă te ferești să dai piept cu o astfel de situație, de ce să nu redirecționezi 3.5% pentru a-ți proteja existența?

În fiecare an, poți susține o cauză în care crezi, fără prea mare efort! Din impozitul pe venit aferent anului precedent, poți alege să directionezi 3.5% către o entitate non-profit, prin completarea formularului 230.

Misiunea noastră de a realiza păduri în 100 de comunități din Regiunea Sud-Muntenia până în 2030 a plecat de la nevoia enormă de pădure nouă. Peste 350.000 de ha de pădure ar trebui realizate pentru a atinge un optim micro-climatic al acestei zone de câmpie.

Până în prezent, Pădurea Copiilor a reușit sa readucă la viață prin împădurire peste 65 de hectare de teren degradat, dintre care 21 de hectare se află la stare de masiv, cu arbori de 8-10 metri înălțime.

Cum te poți implica în 2 pași?
1. Completează formularul 230 până la data de 15 martie 2020.
2. Depune-l singur la Administrația Financiară de domiciliu sau trimite-l către noi și îl depunem pentru tine.
Orice variantă alegi, dă-ne de veste pentru a te putea include în lista prietenilor pădurii.

Redirectioneaza acum! 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.