Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ești beneficiarul unei finanţări nerambursabile de tip Startup Nation, Diaspora, Startup+, Startup Air, POR, POCU? Platforma www.achizitii-proiecte.ro te poate ajuta!

0

Ești beneficiarul unei finanţări nerambursabile de tip Startup Nation, Diaspora, Startup+, Startup Air, POR, POCU?

Atunci probabil ştii deja sau vei afla că procesul de achiziții este unul complex în care vei avea de generat un întreg set de documente, care îți vor lua mult timp și energie.

Descoperă cum generezi toată documentația necesară, fără bătăi de cap.

Urmărește înregistrarea WEBINAR-ul în care explicăm cum anume te ajută platforma www.achizitii-proiecte.ro în acest proces.

Link webinar: https://www.facebook.com/events/473042343263605/

Linkul direct de înregistrare la webinar: https://lnkd.in/egfCvgm 

Linkuri utile:

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.