Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Escalada, un sport al aventurii pe verticală, are nevoie de susținerea ta!

0

Escalada, un sport al aventurii pe verticală, are nevoie de susținere. Vertical Spirit a inițiat o campanie de strângere de fonduri  pentru organizarea Maratonului de cățărare.

crestem ideiVertical Step Maraton – campanie de crowdfunding pe crestemidei.ro

Vertical Spirit este la ce-a de-a 6-a ediție a evenimentului Vertical Step Maraton – 22-23 noiembrie 2014.

Este un concurs- festival de cățărare indoor din Romania organizat pe structuri artificiale de escaladă în cea mai înaltă sală de escaladă din România.

Vertical Step Maraton este o competiție cu un format unic in România, fiind singurul eveniment dedicat cățărării care îmbină atât escalada sportivă (cățărarea pe pereți înalți cu asigurare în coardă), cât și bouldering-ul (cățărarea pe pereți de aproximativ 4 m, cu aterizare pe saltele) sub forma unui MARATON DE CĂȚĂRARE.

escalada

Oamenii au nevoie de întâlniri, de provocări, de un context în care să se pună la încercare, bucurându-se în același timp de întâlnirea cu cei pasionați de aceleași lucruri ca și ei, cu comunitatea din care fac parte, și au nevoie ca aceste intalniri să aiba loc intr-o atmosferă deosebită și incitantă, de valoare.

Acestea sunt lucruri care ii apropie pe oameni și ii ajută să dea ce-i mai bun în ei, îi ajută să isi canalizeze energia și eforturile în directii cu adevarat pozitive, de creștere și dezvoltare a unui sport cu adevărat frumos și spectaculos. Un sport al îndrăznelii și al curajului, dar în acelasi timp un sport care ajută la dezvoltarea autonomiei și a responsabilității.

Acesta este rolul festivalului-concurs Vertical Step Maraton  –  susține comunitatea cățărătorilor din România și ne dorim să putem facilita această întâlnire a cățărătorilor și in acest an, în condiții cât mai bune.

Credem că acest tip de întâlnire este o necesitate și ne dorim să ne putem asuma în continuare rolul de organizator și de susținător al acestui sport al depășirii limitelor personale, un sport al curajului si al aspirației către mai mult.

Pentru că dorim foarte mult să continuăm să aducem un plus de valoare în comunitatea din care facem parte,  solicităm sprijinul vostru, în cazul în care acest sport vă inspiră și vreți să contribuiți la dezvoltarea sa în România.

Sala de escaladă în care organizăm competiția  s-a născut din propria noastră pasiune pentru escaladă, pe care ne-am dorit să o împărtășim și altora si mai mult decat atât, să-i ajutăm să devină părtași la ea. Apariția sa a însemnat un mare pas în față pentru comunitatea cățărătorilor din Romania și pentru dezvoltarea escaladei sportive în țara noastră.

Campania de strângere de fonduri va mai fi activă timp de aprox. 20 de zile, iar recompensele pe care ne-am gandit să le oferim celor care susțin proiectul sunt foarte variate și, sperăm noi, de interes. Pe lângă multumiri pentru implicare, afisul competiției, diplome, puteți folosi ocazia pentru a descoperi cățărarea și a afla dacă v-ar plăcea să o practicați și dvs. oferim sedințe de inițiere și cursuri de escaladă.   În plus, numele dvs. poate fi menționat la baza unui traseu de escalada amenajat pentru concurs.

Banii strânși vor fi folositi ca să acopere o parte din cheltuielile de organizare: amenajarea traseelor, participarea la concurs a 6 juniori talentați și cu posibilități materiale reduse, premii mai substațiale în bani și echipamente specializate, construirea unui nou perete de escaladă.

www.verticalspirit.ro

http://www.verticalspirit.ro/despre-escalada/index.php

www.verticalstep.ro

http://sohodolclimb.verticalspirit.ro/

http://www.verticalspirit.ro/despre-noi/index.php

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.