eMAG recrutează 44 de interni în 4 departamente din București, Craiova și Iași în programul „Talent Internship”

0
  • Programul eMAG Talent Internship se adresează studenților și absolvenților cu profil tehnic, economic și umanist. 
  • În 2015 eMAG recrutează un număr dublu de interni comparativ cu anul trecut, într-un program de Internship plătit. 
  • Cei mai buni interni au șansa de a intra în echipa celui mai mare magazin online din regiune. Anul trecut, eMAG a angajat majoritatea internilor din program.  
  • Ultima zi de înscriere în internship este 7 iunie. Înscrierile pot fi făcute aici: www.emag.ro/internship

eMAG, cel mai mare magazin online din regiune, deschide 44 de poziții de stagiar – un număr dublu față de anul trecut – în departamentele IT, Platforms, Finance și HR în cadrul programului „eMAG Talent Internship” adresat studenților și absolvenților din București, Craiova și Iași.

Cristina Solea_manager_recrutare eMAG

Programul, aflat la cea de-a doua ediție, începe pe 20 mai 2015 și le oferă participanților posibilitatea de a lucra alături de specialiștii eMAG și de a acumula experiența în domenii precum software development, infrastructură IT, content&knowledge management, business intelligence, contabilitate, recrutare, comunicare internă și learning & development.

„Internii vor fi coordonați și ajutați pe parcursul întregului program de mentorii din companie. Pe lângă suportul pe care îl vor primi de la aceștia, internii vor fi implicați și în programe de învățare, care le vor suține dezvoltarea și integrarea în cultura și echipele eMAG. Bazându-ne pe succesul programului de Talent Internship de anul trecut, am hotărât să extindem numărul de locuri deschise pentru ediția din 2015. În urma programului de vara trecută, aproape toți cei 22 de studenți au fost angajați, iar în acest moment fac parte din echipele noastre”, declară Cristina Șolea, manager de recrutare în cadrul eMAG.

Pentru București, eMAG deschide 36 de poziții în patru arii din business, care definesc specializările din program: Coding Arena (IT), Platforms Rulers (Platforms), Money Talkers (Finance) și HR Wizards (HR). Unul dintre mentorii care va coordona o echipă de interni în acest an a participat ca stagiar la programul eMAG Talent Internship din 2014, în aria Software Development.

Tinerii care se înscriu în programul de internship din Craiova și Iași vor lucra în cadrul centrelor de dezvoltare software din cele două orașe.

Programele de Internship Coding Arena (IT), Platforms Rulers (Platforms), Money Talkers (Finance) și HR Wizards (HR) se vor derula în perioada iulie – august și vor fi plătite, iar la finalul acestora cei mai performanți dintre participanți pot fi angajați în cadrul eMAG.

Aplicanții pentru una din cele 44 de poziții deschise pot completa formularele online, accesând www.emag.ro/internship până la data de 7 iunie a.c.

După perioada de înscriere, aplicanții vor participa la o sesiune de interviuri pe parcursul lunii iunie.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează