Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

ELITE Business Women: „dorim să ne aducem contribuția către antreprenori cu un audit al mediului de afaceri și rescriem nevoile antreprenorilor”

0

Suntem aproape de mediul de afaceri din 2015, cu peste 300 de evenimente de business și o rețea de 10.000 de antreprenori, suntem Elite Business Women.

Ne pasă de mediul de afaceri românesc si la acest moment construim un Survey, studiu, care să ne ofere un audit al situației micilor antreprenori pt a ne putea construi împreună cu toți actorii principali din economia românească următoarele acțiuni. Traversăm această perioadă de criză împreună!

Vă invităm să ne fiti partener de comunicare în acest demers si să transmitem acest studiu către mediul de afaceri împreună. Studiul poate fi transmis prin email, dureaza 2 minute și se poate completa și anonim.

SURVEY: https://bit.ly/3ktLi2B

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.