Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Elevii invitați să se înscrie în concursul de educație ecologică „Școala Zero Waste” Câștigă o tablă interactivă pentru școala ta sau participarea la o tabără pentru tine!

0

„Școala Zero Waste” este un concurs național de educație ecologică și colectare selectivă destinat tuturor școlilor din învățământul primar și gimnazial din România, concurs aflat deja la a patra ediție. Perioada de desfășurare a competiției este 18 Aprilie – 27 Mai.

Până acum s-au înscris 99 de școli din 29 de județe.

harta-inscrieri-2016

Școlile care doresc să intre în competiția pentru marele premiu, reprezentat de o tablă interactivă oferită de partenerul proiectului, Continental, se mai pot înscrie până Luni 11 Aprilie – detalii despre procedura de înscriere – http://ecostuff.ro/scoala-zero-waste/

Cei mai implicați elevi vor putea câștiga participarea la o Tabără de Educție Ecologică organizată în luna August la Timișoara, dar și multe alte premii. În plus profesorii coordonatori ai primelor trei școli caștigătoare în Concursul „Școala Zero Waste” ediția 2015 vor primi câte o tabletă.

SZW 2016 1

Și în acest an accentul va fi pus pe componenta educațională, elevii fiind încurajați să organizeze și să participe la cât mai multe activități din lista propusă de organizatori. Fiecare activitate realizată aduce un anumit număr de puncte, oferindu-se astfel șanse egale tuturor școlilor participante, indiferent dacă sunt de la oraș sau de la țară, dacă au sau nu mulți elevi, sau dacă numărul participanților este mare sau mic.

Organizatorii își doresc să răsplătească eforturile cât mai multor elevi implicați în acest concurs. Pe această cale invită toate companiile care doresc să se implice și să acorde premii speciale, indiferent de valoarea acestora și indiferent de județ să ia legătura cu organizatorii la scoalazerowaste@ecostuff.ro

Pentru mai multe informații: Email: scoalazerowaste@ecostuff.ro, Site: http://www.ecostuff.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.