Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

eJobs: Top 50 companii care angajeaza in decembrie

0

eJobs România, ne pregătim să încheiem anul 2016 cu aproximativ 8 milioane de aplicări (and counting) la joburi din toate domeniile. Anul acesta, oamenii au aplicat cel mai mult în mediile FMGC, Retail și Telecomunicații, recordul fiind de peste 18.700 de aplicări pentru anunțurile de Consultant de vânzări, la Flanco, urmat de poziția de Șef de Magazin, de la PROFI ROM FOOD SRL, ce a strâns peste 10.600 de aplicări.

ejobs-50-decembrie-2016

În luna decembrie, angajatorii cu cele mai multe locuri de muncă disponibile sunt din mediul BPO (Business Process Outsourcing), cu firmele CGS, CCC și Comdata Service însumând peste 850 de joburi, și din sectorul de retail alimentar, cu Mega Image, Profi și Lidl situate în top 10, împreună oferind peste 650 de joburi.

Iată întreaga listă a angajatorilor care oferă cele mai multe locuri de muncă în luna decembrie, pe eJobs România.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.