Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Eficiență de business pentru ONG-uri, la îndemână prin Office 365 pentru ONG-uri

0

“Office 365 creează un sentiment de apartenență și un sentiment că nu contează că ești ONG-ist pentru a avea un management eficient”, le-a spus Andras Farkas – Federația Share, celor 30 de organizații neguvernamentale prezente la Conexiuni, evenimentul anual al TechSoup și Microsoft în România.

Cum să coordonezi 2000 de voluntari online cu ajutorul tehnologiei

În 2015, Federația SHARE se pregătește să transforme orașul Cluj-Napoca în Capitala Europenă a Tineretului și, pentru ca acest proiect să devină realitate, accesul la cele mai noi tehnologii online reprezintă nu doar un avantaj, ci o nevoie prioritară.

31 de organizații membre în Federația SHARE, peste 2000 de voluntari și peste 200 de parteneri organizaționali vor lucra împreună de oriunde, cu ajutorul Office 365 pe care organizația îl folosește deja, pentru a crea peste 1000 de proiecte și activități în Cluj-Napoca în 2015. 500.000 de ore de voluntariat vor sta la baza proiectelor Capitalei Europene a Tineretului.

“IT-ul și cloud-ul nu sunt inamici, ci sunt cele mai bune instrumente de economisire de resurse umane și timp și de eficientizare a tot ceea ce faci.”, a declarat Andras Farkas de la Federația Share pentru conferința Conexiuni 2014, organizată în 08 aprilie 2014 la sediul Microsoft România. ”Office 365 deja ne oferă soluții de integrare semnificative. Ne blocăm întâlniri în calendare, sincronizăm taskurile, creăm site-uri de project management, primim alerte, ne conectăm cu telefon, desktop, laptop.”

Ce trebuie să știi despre Office 365 pentru ONG-uri?

De anul acesta, Office 365 pentru ONG-uri este disponibil și pentru organizațiile nonprofit din România, printr-un parteneriat strategic global între Microsoft și TechSoup.

Conexiuni 2014

Office 365 vă oferă acces la aplicațiile Office cu care sunteți familiarizați, inclusiv e-mail, calendar, conferințe video și documente în versiunea lor cea mai recentă, pe toate dispozitivele (PC, laptop, telefon și tabletă).

Soluția de productivitate online Office 365 oferită organizațiilor neguvernamentale este același produs pe care Microsoft îl oferă contra cost companiilor comerciale. ”ONG-urile eligibile pot beneficia de o soluție de productivitate la nivel enterprise, inclusiv posibilitatea de a avea un domeniu propriu de e-mail și protecție superioară anti-spam și anti-malware.”, a declarat Marius Dănescu, product manager Office 365, în cadrul conferinței Conexiuni 2014 organizate de TechSoup și Microsoft.

”Ca și client, îți poți administra soluția de e-mail Exchange Online cu ușurință, poți crea grupuri de contacte, adăuga sau elimina conturi și multe altele. În plus, soluția oferă utilizatorilor o tehnologie compatibilă cu orice smartphone sau device, datele companiei fiind securizate și protejate în cazul pierderii sau deteriorarii unui device.”, a completat Marius Dănescu informațiile despre serviciile oferite prin Office 365 pentru ONG-uri.

Alături de e-mail profesionist, ONG-urile pot avea acces la soluții de conferințe online, stocare de documente, creare de pagini de internet de proiecte, project management și urmărire de taskuri.

La Conexiuni, evenimentul anual de învățare a tehnologiei pentru organizații neguvernamentale organizat de TechSoup România și Microsoft România, au participat 30 de ONG-uri interesate de servicii cloud.

Organizațiile eligibile pentru Office 365 pentru ONG-uri își pot activa gratuit donația, urmând câțiva pași simpli, descriși aici – www.techsoup.ro/activarea-office-365-pentru-onguri

Cea mai la îndemână modalitate de a vă verifica eligibilitatea organizației pentru produsele Microsoft România pentru ONG-uri și simplifica procesul de aplicație la Office 365 este înscrierea organizației în comunitatea TechSoup România: www.techsoup.ro/join

Alte sute de produse Microsoft, inclusiv sisteme de operare, sunt disponibile în condiții speciale ONG-urilor, prin TechSoup România.

Conferința Conexiuni este organizată anual de TechSoup România și Microsoft România.

Parteneri media: Al Treilea Sector, România Pozitivă, Știri ONG, Responsabilitate Socială.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.