Education on Tour în 5 oraşe din România

0

Între 18 şi 22 noiembrie 2013, universităţi din Olanda şi Danemarca vin în mai multe oraşe din România în cadrul unui tur educaţional pentru a discuta direct cu elevii interesaţi de aceste destinaţii de studiu. Education on Tour va ajunge în Galaţi, Bacău, Suceava, Iaşi şi Bucureşti pentru a face cunoscute varii oferte de studiu la universităţi care atrag studenţi din toată lumea. Elevii români vor avea ocazia de a discuta cu reprezentanţii universităţilor despre tipurile de programe, de a obţine consiliere personalizată în privinţa dosarului de admitere şi de afla mai multe despre oportunităţile de angajare după absolvirea facultăţii. Aceste întâlniri facilitează accesul elevilor români la programe avantajoase de studiu, oferindu-le şansa să studieze în străinătate la costuri accesibile, precum în Danemarca unde nu există taxe de şcolarizare sau în Olanda, unde taxele nu depăşesc 2000 de euro anual.

iec

Participarea este gratuită, însă accesul se face pe baza biletului de intrare primit pe e-mail de fiecare participant, în urma înregistrării pe site-ul www.eef.ro. Education on Tour este organizat în România de către IEC-International Education Center şi EDvisory Education, organizaţii care îşi propun să promoveze şi să faciliteze studiile în străinătate pentru elevii şi studenţii români.

Aceste întâlniri preced ediţia din 2014 a EEF-European Education Fair (www.eef.ro), Danish Day (www.danish-day.com), Holland-Day (www.holland-day.com) ce vor avea loc în februarie în Bucureşti şi Cluj. Mai multe informaţii pewww.eef.ro sauwww.universities.ro

 

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează