EDUCATIE FINANCIARA: Spune in cifre povestea din 2014 a organizatiei tale

0

Doar 1 săptămână rămasă pentru trimiterea temei finale a proiectului Educație Financiară pentru ONG-uri: Spune povestea organizației tale în cifre.

Până pe 15 ianuarie 2015, transformă activitățile și cifrele organizației tale într-un infografic simplu și poți fi una dintre cele 10 organizații selecționate pentru a primi consultanță financiară de la voluntarii ING Bank.

afis Povestea Organizatiei Tale in Cifre

Urmărește webinariile din proiectul Educație Financiară pentru ONG-uri pe educatiefinanciara.techsoup.ro, apoi folosește unul dintre instrumentele gratuite recomandate în cel mai recent webinar sau oricare alt instrument de realizare de infografice și realizează un vizual simplu despre activitatea organizației tale în 2014. Până pe 15 ianuarie 2015, publică-l pe rețelele tale de socializare sau trimite-l sponsorilor și beneficiarilor tăi și spune tuturor “Povestea organizației tale în cifre.” Nu uita să completezi formularul de înscriere aflat pe pagina proiectului: formular de înscriere la tema finală a proiectului Educație Financiară pentru ONG-uri

La finalul lunii ianuarie, vei afla dacă ești una dintre cele 10 ONG-uri care au cele mai creative și de impact infografice raport de activitate care vor fi selecționate pentru a primi consultanță financiară gratuită din partea voluntarilor ING Bank timp de 3 luni si vor participa la un training intensiv alături de voluntari ING Bank la București, unde costurile de deplasare și cazare vor fi suportate de organizatori.

Despre Educație Financiară pentru ONG-uri:

Proiectul Educație Financiară pentru ONG-uri este organizat de TechSoup Romania, cu sprijinul ING Bank.

Educație Financiară pentru ONG-uri este un program de învățare prin traininguri online, articole și infografice pregătire de voluntari ING Bank pentru ONG-uri, astfel încât acestea să devină mai eficiente, să navigheze mai ușor printre instrumentele de planificare și raportare financiară și să administreze mai simplu relația cu banca.

Un pachet de informații utile pentru orice ONG la început de drum financiar este deja disponibil pentru organizații neguvernamentale pe educatiefinanciara.techsoup.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează