Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

EDUCATIE FINANCIARA: Spune in cifre povestea din 2014 a organizatiei tale

0

Doar 1 săptămână rămasă pentru trimiterea temei finale a proiectului Educație Financiară pentru ONG-uri: Spune povestea organizației tale în cifre.

Până pe 15 ianuarie 2015, transformă activitățile și cifrele organizației tale într-un infografic simplu și poți fi una dintre cele 10 organizații selecționate pentru a primi consultanță financiară de la voluntarii ING Bank.

afis Povestea Organizatiei Tale in Cifre

Urmărește webinariile din proiectul Educație Financiară pentru ONG-uri pe educatiefinanciara.techsoup.ro, apoi folosește unul dintre instrumentele gratuite recomandate în cel mai recent webinar sau oricare alt instrument de realizare de infografice și realizează un vizual simplu despre activitatea organizației tale în 2014. Până pe 15 ianuarie 2015, publică-l pe rețelele tale de socializare sau trimite-l sponsorilor și beneficiarilor tăi și spune tuturor “Povestea organizației tale în cifre.” Nu uita să completezi formularul de înscriere aflat pe pagina proiectului: formular de înscriere la tema finală a proiectului Educație Financiară pentru ONG-uri

La finalul lunii ianuarie, vei afla dacă ești una dintre cele 10 ONG-uri care au cele mai creative și de impact infografice raport de activitate care vor fi selecționate pentru a primi consultanță financiară gratuită din partea voluntarilor ING Bank timp de 3 luni si vor participa la un training intensiv alături de voluntari ING Bank la București, unde costurile de deplasare și cazare vor fi suportate de organizatori.

Despre Educație Financiară pentru ONG-uri:

Proiectul Educație Financiară pentru ONG-uri este organizat de TechSoup Romania, cu sprijinul ING Bank.

Educație Financiară pentru ONG-uri este un program de învățare prin traininguri online, articole și infografice pregătire de voluntari ING Bank pentru ONG-uri, astfel încât acestea să devină mai eficiente, să navigheze mai ușor printre instrumentele de planificare și raportare financiară și să administreze mai simplu relația cu banca.

Un pachet de informații utile pentru orice ONG la început de drum financiar este deja disponibil pentru organizații neguvernamentale pe educatiefinanciara.techsoup.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.