Educația se clasează pe primul loc în topul priorităților exprimate pe teimplici.ro, urmată de sănătate, protecție socială și mediu

0

Educația, în topul priorităților pe platforma de responsabilitate socială a Romtelecom și COSMOTE România.

Educația se clasează pe primul loc în topul priorităților exprimate pe teimplici.ro, urmată de sănătate, protecție socială și mediu. Rezultatele reflectă voturile de până acum ale utilizatorilor de pe prima platformă-referendum de responsabilitate corporativă care urmărește identificarea direcțiilor prioritare pentru dezvoltarea societății.

Perioada de votare a fost prelungită până pe 31 iulie, pentru toate organizațiile și cetățenii care doresc să se implice.

Te-implici

 

Educația se clasează pe primul loc în topul priorităților exprimate pe teimplici.ro, urmată de sănătate, protecție socială și mediu. Rezultatele reflectă voturile de până acum ale utilizatorilor de pe prima platformă-referendum de responsabilitate corporativă care urmărește identificarea direcțiilor prioritare pentru dezvoltarea societății. Perioada de votare a fost prelungită până pe 31 iulie, pentru toate organizațiile și cetățenii care doresc să se implice.

Utilizatorii platformei teimplici.ro pot propune și susține, în continuare, pe lângă temele prioritare, și ariile concrete de intervenție asociate acestora. Prin adăugarea de voturi și comentarii în dreptul unei arii particulare și prin promovarea acesteia, fiecare utilizator contribuie, practic, la selecția tipurilor de proiecte ce vor putea fi înscrise, într-o fază ulterioară, pe platformă.

Printre cele mai votate arii de intervenție se numără, până în acest moment:

  • Promovarea unui stil de viață sustenabil;
  • Susținerea tinerilor excepționali prin burse de excelență;
  • Educație pentru un viitor verde;
  • Asistarea victimelor violenței domestice;
  • Dezvoltarea programelor de specializare pentru tinerii medici.

De la 1 august, pe teimplici.ro va începe procesul de înscriere și votare a proiectelor concrete.Detaliile referitoare la procesul de înscriere și selecție a proiectelor vor fi făcute publice după această dată.

Printre membrii activi ai comunității teimplici.ro se numără organizații non-guvernamentalepartenere, precum Asociația Telefonul CopiluluiSmartatleticAsociația AmazoniaAsociația MaiMultVerdeViitorPlus – Asociația pentru Dezvoltare DurabilăFundația LeadersAsociația P.A.V.E.L. Lista partenerilor rămâne deschisă, orice organizație putându-se alătura comunitățiiteimplici.ro prin susținerea temelor relevante pentru activitatea sa.

Pentru mai multe informații despre proiect și despre cum poți participa la “referendum”, accesațiwww.teimplici.ro.

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.