Educația se clasează pe primul loc în topul priorităților exprimate pe teimplici.ro, urmată de sănătate, protecție socială și mediu

0

Educația, în topul priorităților pe platforma de responsabilitate socială a Romtelecom și COSMOTE România.

Educația se clasează pe primul loc în topul priorităților exprimate pe teimplici.ro, urmată de sănătate, protecție socială și mediu. Rezultatele reflectă voturile de până acum ale utilizatorilor de pe prima platformă-referendum de responsabilitate corporativă care urmărește identificarea direcțiilor prioritare pentru dezvoltarea societății.

Perioada de votare a fost prelungită până pe 31 iulie, pentru toate organizațiile și cetățenii care doresc să se implice.

Te-implici

 

Educația se clasează pe primul loc în topul priorităților exprimate pe teimplici.ro, urmată de sănătate, protecție socială și mediu. Rezultatele reflectă voturile de până acum ale utilizatorilor de pe prima platformă-referendum de responsabilitate corporativă care urmărește identificarea direcțiilor prioritare pentru dezvoltarea societății. Perioada de votare a fost prelungită până pe 31 iulie, pentru toate organizațiile și cetățenii care doresc să se implice.

Utilizatorii platformei teimplici.ro pot propune și susține, în continuare, pe lângă temele prioritare, și ariile concrete de intervenție asociate acestora. Prin adăugarea de voturi și comentarii în dreptul unei arii particulare și prin promovarea acesteia, fiecare utilizator contribuie, practic, la selecția tipurilor de proiecte ce vor putea fi înscrise, într-o fază ulterioară, pe platformă.

Printre cele mai votate arii de intervenție se numără, până în acest moment:

  • Promovarea unui stil de viață sustenabil;
  • Susținerea tinerilor excepționali prin burse de excelență;
  • Educație pentru un viitor verde;
  • Asistarea victimelor violenței domestice;
  • Dezvoltarea programelor de specializare pentru tinerii medici.

De la 1 august, pe teimplici.ro va începe procesul de înscriere și votare a proiectelor concrete.Detaliile referitoare la procesul de înscriere și selecție a proiectelor vor fi făcute publice după această dată.

Printre membrii activi ai comunității teimplici.ro se numără organizații non-guvernamentalepartenere, precum Asociația Telefonul CopiluluiSmartatleticAsociația AmazoniaAsociația MaiMultVerdeViitorPlus – Asociația pentru Dezvoltare DurabilăFundația LeadersAsociația P.A.V.E.L. Lista partenerilor rămâne deschisă, orice organizație putându-se alătura comunitățiiteimplici.ro prin susținerea temelor relevante pentru activitatea sa.

Pentru mai multe informații despre proiect și despre cum poți participa la “referendum”, accesațiwww.teimplici.ro.

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează