Educaţia Excelenţei, IRSCA Gifted Education

0

Asociatia IRSCA Gifted Education anunta lansarea Scolii de Vara a Educatiei de Excelenta, editia a III-a, la Universitatea Europeana „Iosif Constantin Dragan”.

„Cursurile Scolii de Vara a Educatiei de Excelenta au debutat pe data de 12 si se vor finaliza in data de 20 iulie. Tema, care constituie o editie speciala, este EDUCATIA EXCELENTEI PENTRU O SOCIETATE CENTRATA PE COPIL si va aduce reprezentanti cunoscuti in domeniul educatiei de excelenta – un beneficiu inedit atat pentru cadrele didactice din toata tara, cat si parintilor care lucreaza cu copii cu nevoi speciale in educatie.” Mai multe informaţii pe lumebuna.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează