Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Editura Herald vă invită în perioada 1-3 Martie la Festivalul Body Mind Spirit

0

Cărţile mărţişor dau startul primăverii!
Editura Herald îţi aduce la Festivalul Body Mind Spirit peste 240 de titluri, multe noutăţi editoriale şi o serie inedită de evenimente. Reducerile sunt cuprinse între 15 si 35%! Te aşteptăm în cele trei zile de târg la standul Editurii Herald pentru a descoperi cărţi noi, surse de cunoaştere şi înţelepciune! Abia aşteptăm să te reîntâlnim. Cărţile sunt nerăbdătoare să răspundă nevoilor şi întrebărilor sufletului tău.

Programul Evenimentelor Herald la Festivalul Body Mind Spirit:

VINERI 1 MARTIE ORA 16:00
Lansarea cărţii „Sub Pomul de Scorţişoară”
şi o întâlnire cu autoarea, Daniela Andreescu, şi invitatul său, dr. Aurelian Curin
Moderator: Vlad Doroican, PR Editura Herald

Alături de Danand (Daniela Andreescu), şi invitatul său veţi avea prilejul să vă bucuraţi de propria voastră prezenţă, să reflectaţi, să oferiţi întrebări şi să primiţi răspunsuri, să experimentaţi lucrul interactiv cu cartea.  Doctorul Aurelian Curin este absolvent al Facultăţii de Medicină şi Farmacie din Timişoara, secţia Medicină Generală. După anul de stagiatură efectuat în cadrul medicinii de Urgenţă, a urmat specialitatea de Medicină de Laborator finalizată în 2003 şi ulterior masteratul în Managementul Sanitar în 2006. Începând din 1997 dr. Aurelian Curin a fost instruit ca şi Maestru Reiki.

Acest volum constituie un ansamblu de cuvinte și imagini, un ghid de meditație menit să îndrume lucrul cu sine. Intenția nu este de a oferi o carte de texte literare, poezii, eseuri și ilustrații. Dincolo de aparenţe, scopul este exersarea abilității de „a fi” și „a face”, într-un fel care să faciliteze transformările pozitive ale conștiinței și vieții.” – Daniela Andreescu

SÂMBĂTĂ, 2 MARTIE ora 13:00
„Sundao, respiraţia daoistă şi practica vindecării” – o practică milenară pentru omul contemporan

Invitaţi:
Georgiana Staicu – psiholog şi practicant Sundao
Andreea Şerbănescu – practicant Sundao, studentă a Maestrului Jae – Sheen Yu
Moderator: Vlad Doroican, PR Editura Herald

În cadrul acestui moment,  invitatele noastre ne vor împărtăși din cunoașterea și experiența lor cu practica Sundao şi respiraţia daoistă. Sundao este o artă de vindecare tradițională daoistă, o practică de pregătire a minții și trupului pentru dezvoltare fizică, mentală și spirituală, o metodă care ne face capabili să integrăm și să armonizăm întreaga noastră ființă – minte, trup și spirit.

Expunerile vor fi însoţite de demonstrații practice. În continuarea evenimentului va fi organizată o sesiune de întrebări şi răspunsuri.

SÂMBĂTĂ, 2 MARTIE ora 15:00
Întâlnire cu Dr. Mirela Pop, autoarea cărţii „Homeopatie în psihoterapie – remedii în terapia cognitiv comportamentală”
Moderator: Gabriela Deniz, psiholog şi editor Editura Herald

În cadrul acestei întâlniri,  autoarea cărţii, Dr. Mirela Pop ne va împărtăși din experiența sa medicală şi terapeutică bogată, ajutându-ne astfel să ne familiarizăm cu o abordare nouă în ţară, care vizează raportul subtil dintre corp, boală şi minte. În continuarea evenimentului va fi organizată o sesiune de întrebări şi răspunsuri. De asemenea, Dr. Mirela Pop va oferi autografe pe cartea sa nou publicată.

“ Aderând la străvechiul principiu Similia similibus curantur (cele asemănătoare vindecă lucruri asemănătoare), autoarea găseşte un punct de interferenţă captivant între psihologia cognitivă şi homeopatie, propunând un demers terapeutic bine sistematizat, acela al psihologiei cognitiv-homeopatice.” – Dr. Odette Dimitriu, conf. univ. dr. Universitatea Titu Maiorescu
Programul festivalului:
Vineri, sâmbătă, duminică
10:00 – 18:00

Intrare liberă! Locaţie : Sala Palatului, Bucureşti.
Vizitează pagina web a editurii pentru a rămâne în contact cu ultimele apariţii: www.edituraherald.ro

Să aveţi întotdeauna o minte clară şi o inimă liniştită!
Sunteţi aşteptaţi cu bucurie!

Afis_body_mind_spirit_web_Herald_web

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.