Editura Herald vă invită în perioada 1-3 Martie la Festivalul Body Mind Spirit

0

Cărţile mărţişor dau startul primăverii!
Editura Herald îţi aduce la Festivalul Body Mind Spirit peste 240 de titluri, multe noutăţi editoriale şi o serie inedită de evenimente. Reducerile sunt cuprinse între 15 si 35%! Te aşteptăm în cele trei zile de târg la standul Editurii Herald pentru a descoperi cărţi noi, surse de cunoaştere şi înţelepciune! Abia aşteptăm să te reîntâlnim. Cărţile sunt nerăbdătoare să răspundă nevoilor şi întrebărilor sufletului tău.

Programul Evenimentelor Herald la Festivalul Body Mind Spirit:

VINERI 1 MARTIE ORA 16:00
Lansarea cărţii „Sub Pomul de Scorţişoară”
şi o întâlnire cu autoarea, Daniela Andreescu, şi invitatul său, dr. Aurelian Curin
Moderator: Vlad Doroican, PR Editura Herald

Alături de Danand (Daniela Andreescu), şi invitatul său veţi avea prilejul să vă bucuraţi de propria voastră prezenţă, să reflectaţi, să oferiţi întrebări şi să primiţi răspunsuri, să experimentaţi lucrul interactiv cu cartea.  Doctorul Aurelian Curin este absolvent al Facultăţii de Medicină şi Farmacie din Timişoara, secţia Medicină Generală. După anul de stagiatură efectuat în cadrul medicinii de Urgenţă, a urmat specialitatea de Medicină de Laborator finalizată în 2003 şi ulterior masteratul în Managementul Sanitar în 2006. Începând din 1997 dr. Aurelian Curin a fost instruit ca şi Maestru Reiki.

Acest volum constituie un ansamblu de cuvinte și imagini, un ghid de meditație menit să îndrume lucrul cu sine. Intenția nu este de a oferi o carte de texte literare, poezii, eseuri și ilustrații. Dincolo de aparenţe, scopul este exersarea abilității de „a fi” și „a face”, într-un fel care să faciliteze transformările pozitive ale conștiinței și vieții.” – Daniela Andreescu

SÂMBĂTĂ, 2 MARTIE ora 13:00
„Sundao, respiraţia daoistă şi practica vindecării” – o practică milenară pentru omul contemporan

Invitaţi:
Georgiana Staicu – psiholog şi practicant Sundao
Andreea Şerbănescu – practicant Sundao, studentă a Maestrului Jae – Sheen Yu
Moderator: Vlad Doroican, PR Editura Herald

În cadrul acestui moment,  invitatele noastre ne vor împărtăși din cunoașterea și experiența lor cu practica Sundao şi respiraţia daoistă. Sundao este o artă de vindecare tradițională daoistă, o practică de pregătire a minții și trupului pentru dezvoltare fizică, mentală și spirituală, o metodă care ne face capabili să integrăm și să armonizăm întreaga noastră ființă – minte, trup și spirit.

Expunerile vor fi însoţite de demonstrații practice. În continuarea evenimentului va fi organizată o sesiune de întrebări şi răspunsuri.

SÂMBĂTĂ, 2 MARTIE ora 15:00
Întâlnire cu Dr. Mirela Pop, autoarea cărţii „Homeopatie în psihoterapie – remedii în terapia cognitiv comportamentală”
Moderator: Gabriela Deniz, psiholog şi editor Editura Herald

În cadrul acestei întâlniri,  autoarea cărţii, Dr. Mirela Pop ne va împărtăși din experiența sa medicală şi terapeutică bogată, ajutându-ne astfel să ne familiarizăm cu o abordare nouă în ţară, care vizează raportul subtil dintre corp, boală şi minte. În continuarea evenimentului va fi organizată o sesiune de întrebări şi răspunsuri. De asemenea, Dr. Mirela Pop va oferi autografe pe cartea sa nou publicată.

“ Aderând la străvechiul principiu Similia similibus curantur (cele asemănătoare vindecă lucruri asemănătoare), autoarea găseşte un punct de interferenţă captivant între psihologia cognitivă şi homeopatie, propunând un demers terapeutic bine sistematizat, acela al psihologiei cognitiv-homeopatice.” – Dr. Odette Dimitriu, conf. univ. dr. Universitatea Titu Maiorescu
Programul festivalului:
Vineri, sâmbătă, duminică
10:00 – 18:00

Intrare liberă! Locaţie : Sala Palatului, Bucureşti.
Vizitează pagina web a editurii pentru a rămâne în contact cu ultimele apariţii: www.edituraherald.ro

Să aveţi întotdeauna o minte clară şi o inimă liniştită!
Sunteţi aşteptaţi cu bucurie!

Afis_body_mind_spirit_web_Herald_web

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează