Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ediția în limba română a biografiei lui Elon Musk – pentru tinerii cititori

0

Publica Youngster, seria care cuprinde cărți de nonficțiune pentru copii și adolescenți, include acum și biografia lui Elon Musk, inovatorul antreprenor din spatele companiilor SpaceX, Tesla, SolarCity și PayPal. Cartea este publicată în parteneriat cu Școala de Valori și cu sprijinul PwC România și este disponibilă în librării din 9 Martie 2019.

În istorie sunt puțini oameni care ar putea să egaleze entuziasmul și viziunea lui Elon Musk. Curajul, ideile și determinarea lui Elon l-au ajutat să revoluționeze trei industrii în același timp: industria spațială, industria automobilistică și industria energetică. Jurnalistul și autorul Ashlee Vance ne prezintă informații pentru care a primit exclusivitate din partea lui Elon Musk, a familiei și prietenilor săi. Povestea începe în Africa de Sud, cu copilăria lui Musk, și continuă în Statele Unite ale Americii, cu invențiile sale impresionante și cu companiile care au schimbat lumea. Această biografie dinamică oferă o privire detaliată și plină de dinamism a poveștii sale remarcabile. Vârsta minimă recomandată: 10 ani.

Ediția în limba română a biografiei lui Elon Musk, ediția pentru tinerii cititori, este publicată în parteneriat cu Școala de Valori și cu sprijinul PwC România:

Silvia Bogdan, Președinte Școala de Valori: „Te încurajez să citești povestea acestui antreprenor genial, pentru a-ți descoperi talentele și ideile tale mărețe și cum poți să le pui la treabă.”

Ionuț Simion, Country Managing Partner PwC România: „Antreprenoriatul și inovația sunt cele două ingrediente magice care pot îmbunătăți și transforma radical țara noastră și, tocmai de aceea, ar trebui să ne inspirăm din modelele celor care întruchipează aceste trăsături.”

Cărțile din seria Publica Youngster tratează subiecte educative în texte și ilustrații captivante pentru tinerii cititori. Alte titluri publicate până acum în această serie sunt: Auzi cum vorbesc copacii? de Peter Wohlleben, Dilema omnivorului de Michael Pollan și Shoe Dog de Phil Knight (creatorul Nike).

PUBLICA e editura specializată în publicarea de cărți actuale și relevante de non-ficțiune: business, științe sociale, biografii și non-ficțiune creativă. Pe lângă colecțiile de antreprenoriat, știință, leadership și de economie, Publica deține două imprint-uri: VICTORIA BOOKS – care reunește autobiografii și biografii celebre din sport, muzică, film, politică și lumea culinară, și NARATOR – colecția de nonficțiune creativă care adună lucrările celor mai talentați scriitori contemporani.

Școala de Valori este o organizație non-guvernamentală modernă a cărei viziune este transformarea României într-o societate bazată pe valori. De aceea, își propune să creeze pentru tineri contexte de reflecție personală, agilitate și alfabetizare digitală. Școala de Valori consideră că este imperativ să-i dezvețe, să-i ghideze cu atenție și să-i re-învețe cum să se auto-valorizeze, să devină autonomi și să ia decizii pe picioarele lor. Scopul organizației este să dezvolte caractere puternice pentru viitor prin crearea unei comunități de tineri autonomi, care acționează cu responsabilitate și etică. Școala de Valori oferă tinerilor experiențe de formare a caracterului prin ateliere de valori, interacțiuni cu modele pozitive, programe de dezvoltare personală, fiindu-le ghid în procesul de construire a caracterului și în cel al descoperirii de sine.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.