Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Editia a VIII-a a Conferintei Omul din spatele unui profesor – Ghizodan pentru semestrul II

0

Voi ce ați pus în ghiozdanul pe care l-ați pregătit pentru al doilea semestru al acestui an școlar? Noi am pus răbdare, voie bună, nevoia continuă de învățare și adaptare, flexibilitate și… într-un buzunar am pus și speranță. Un gând legat de faptul că e posibil ca anul acesta să ne putem revedea față în față cu voi și că vom îmbina într-un mod frumos digitalul cu evenimentele care ne aduc fizic împreună.

Ne dorim ca prin ediția a VIII-a a conferinței ”Omul din spatele unui profesor” să venim în sprijinul dumneavoastră, al cadrelor didactice, cu instrumente eficiente pe care să le puteți folosi la clasă, indiferent dacă este online sau față în față. Dar și cu exemple de atitudine și inspirație de la unii dintre cei mai frumoși profesioniști din educație. Fiecare va aduce propria experiență și viziune despre viață și educație pentru a le împărtăși cu noi – sperăm să puteți culege de la fiecare câte o idee pe care să o aplicați/testați cu elevii dumneavoastră.

Vă invităm să discutăm despre toate acestea și despre cum putem trece la următorul nivel în ceea ce privește activitatea la clasă în 2021, pe 20 februarie, de la ora 11:00, online, pe ZOOM.

Invitații Conferinței sunt:

1. Mirela Spiță: învăţătoare, Școala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza”, Bacău și profesor MERITO 2020

2. Olimpia Meșa: expert și consultant principal în proiectarea programelor de învățare bazate pe modul de funcționare al creierului, președintele Instructional Design.

3. Marcel Bartic Prof. Istorie Little London International Academy,

4. Valentina Secară, fondatoarea primei creșe private din România și a primei grădinițe de limba engleză de la noi

Toţi profesorii participanţi vor primi adeverinţă de participare. Conferinţa face parte din programul “Împreună Educăm Generaţii” al Asociaţiei PlaYouth, în cadrul căruia organizăm și workshop-uri tematice ce susțin procesul de învățare continuă a profesorilor.

Prețul biletului este 39 RON, vă așteptăm cu drag alături noi. Împreună educăm generații, indiferent de ceea ce se întâmplă în jur. Iar aceasta este superputerea profesorului!

PlaYouth este asociația care aduce jocul, arta şi bucuria în educaţia şi dezvoltarea copiilor prin organizarea de activităţi educativ-creative, la care pot participa şi părinţii, într-un mediu primitor, călduros şi vesel. Organizăm ateliere, cursuri, evenimente și petreceri pentru copiii, dar și pentru copii și părinți. În ultima perioadă ne-am orientat și către profesori, cărora le oferim experiențe de învățare, pliate pe nevoile lor.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.