Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Edenred: sănătatea, pe agenda beneficiilor extrasalariale

0

Edenred, cel mai mare emitent de carduri, tichete și soluții pentru beneficii extra-salariale, introduce pe agenda angajatorilor și angajaților un focus pe viață sănătoasă, nutriție și sport.

Edenred a demarat o campanie de conștientizare, educare și prevenție în sănătate adresată atât propriilor angajați, cât și companiilor client, beneficiarilor de tichete și comercianților parteneri. Compania a propus propriilor angajați consultații de nutriție sănătoasă și testări medicale, în plus față de diversele beneficii din sfera serviciilor medicale pe care le oferă deja. De asemenea, Edenred a organizat workshop-uri de nutriție sănătoasă și pentru companiile-client și angajații acestora. Sfaturile specialiștilor au fost completate și puse în practică într-un campionat sportiv organizat pentru proprii angajați, companii client și comercianți parteneri.

SĂNĂTATE LA MUNCĂ

Pentru a face accesul la sănătate cât mai ușor, am invitat medicii și specialiștii în nutriție chiar în mijlocul angajaților. Am organizat pentru colegii noștri consultații de stomatoglogie, oftalmologie, screening de cancer la sân și de prostată, consiliere în nutriție, posturologie și imunitate, workshop-uri de combaterea stresului. Convingerea noastră este că atenția și investiția în sănătatea angajaților noștri înseamnă o investiție în sănătatea echipei și a companiei. Astăzi, companiile au o responsabilitate etică și socială să-și sprijine angajații să aibă o viață echilibrată. Asta încercăm să facem și în Edenred, și în întreg ecosistemul de companii, angajați și comercianți pe care soluțiile emise de noi îl susțin.”, a declarat Dana Sîntejudean, Director General Edenred România & Moldova.

FOOD – PROGRAMUL EDENRED PENTRU NUTRIȚIE SĂNĂTOASĂ

Pe lângă acțiunile prin care își încurajează angajații să facă alegeri sănătoase, Edenred marchează în octombrie aniversarea unui an de la lansarea în România a programului său pentru alimentație sănătoasă, dezvoltat de grupul Edenred la nivel european – FOOD (Fighting Obesity through Order and Demand).

Edenred România a cooptat deja în programul FOOD mai mult de 80 de restaurante partenere, care au adăugat ÎN FIECARE ZI opțiuni sănătoase – mese echilibrate nutrițional și gătite prin metode sănătoase – în meniurile lor de prânz,

În același timp, pe parcursul acestui an, angajați din 14 companii au participat până în prezent la workshop-urile de nutriție sănătoasă oferite de Edenred prin programul său FOOD@Work. Informațiile sunt comunicate și promovate în plus, prin campaniile de informare Edenred, către peste 1 milion de angajați din România care beneficiază de carduri și tichete de masă Edenred.

CAMPIONATUL DE FOTBAL EDENRED

Punând în practică sfaturile specialiștilor, Edenred România a inclus și sportul pe agenda de priorități și s-a pus în mișcare alături de companii client și comercianți parteneri. Promovând sportul ca element esențial pentru un stil de viață sănătos, compania a organizat în septembrie a 5-a ediție a Campionatului de Fotbal Edenred.

Peste 1.3 milioane de salariati din 35.000 de companii din România folosesc cardurile și tichetele de masă emise de Edenred. In consecință, Edenred este în măsură atât să observe obiceiurile de consum alimentar ale acestora, cât și să le faciliteze dorința de a avea o alimentație echilibrată și un stil de viață sănătos.

Un stil de viață mai sănătos se reflectă direct în creșterea performanței companiilor, dar și într-un mediu social și economic mai sănătos”, adaugă Dana Sîntejudean, Director General Edenred România & Moldova. „ Prin campania noastră pentru sănătate, vrem să aducem împreună companii, angajați și comercianți, pentru performanță la toate nivelurile”.

▬▬

Edenred, lider mondial în soluții de plată pentru piața muncii, conectează 830.000 de clienți corporații, 47 de milioane de utilizatori-angajați și 1.7 milioane de comercianți parteneri din 45 de țări. Datorită platformei sale globale de tehnologie, Grupul a gestionat 2,5 miliarde de tranzacții în 2018, realizate în principal prin intermediul aplicațiilor mobile, platformelor online și cardurilor, reprezentând peste 28 de miliarde de euro în volum de afaceri.

Cei 8.500 de angajați Edenred sunt animați de misiunea comună de a îmbunătăți calitatea vieții angajaților, de a creșter eficiența companiilor și de a spori veniturile comercianților parteneri. Realizează acest lucru prin intermediul a trei linii de afaceri:

  • Beneficii pentru angajați (hrană, masa de prânz, bunăstare, agrement, cultură și servicii umane)
  • Soluții pentru flote și mobilitate (combustibil, taxe de drum, întreținere și călătorii de afaceri)
  • Soluții complementare, inclusiv servicii de plăți corporative (carduri de plată virtuale, transferuri bancare identificate și plăți furnizori), soluții de incentivare și recompense (platforme, carduri cadou și programe de incentivare) și programe sociale publice.

Edenred este cotată la bursa de valori Euronext Paris și este inclusă în următorii indicatori: CAC Next 20, FTSE4Good, DJSI Europe și MSCI Europe.

For more information: www.edenred.com

Logo-urile și alte denumiri comerciale menționate sau prezentate în acest comunicat de presă sunt mărci înregistrate ale Edenred S.A., ale subsidiarelor sale sau ale unor terțe părți. Acestea nu pot fi utilizate în scopuri comerciale fără consimțământul scris prealabil al proprietarilor lor.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.