Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

ECOTUR a lansat cel de-al doilea număr al revistei EVerde

0

Clubul de Turism și Ecologie ECOTUR a lansat cel de-al doilea număr al revistei EVerde, o publicație cu specific puternic studențesc și care aduce în discuție, pe lângă energia campusurilor studențești și a episoadelor de nebunie tinerească, și subiecte de actualitate în ceea ce privește ecologia și turismul.

Noul număr poate fi citit pe site-ul organizației, www.club-ecotur.ro, unde aflați cum oportunitățile de a călători vară se transformă în tabere naționale, în care coborârea în rapel și tiroliana sunt activități generatoare de adrenalină, care sunt valorile care ne motivează să respectăm în continuare tradițiile românești și în ce măsură drumul studenției se aseamănă cu o veritabilă cursă în sacul de cartofi.

Tematica revistei Everde este inspirată acest sezon din basmele cu feți frumoși și vrăjitoare și din superstițiile care alcătuiesc fondul spiritual românesc, care transformă prezența pisicilor negre și a broaștelor în adevărate „arme” de distrugere a destinelor. Orașul Brăila este pus sub lupa turistică a locuitorilor și vă oferă cartea să de vizită prin intermediul publicației online, iar capitala țării defilează mândră prin oferta variată de cafenele mondene, adevărate bucăți de timp rupte din secole diferite.

De ce sunt proiectele organizațiilor studențești un catalizator al dezvoltării educației pe toate fronturile sale, cum se implică voluntariatul în schimbarea mentalităților și ce impact are ecologia în conservarea lumii de care aparținem sunt probleme dezbătute în noul număr al revistei Everde! Accesează site-ul www.club-ecotur.ro și ia atitudine față de mediul în care trăiești!

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.