Economia Romaniei „se misca in directia potrivita” conform FMI

0

Una caldă, alta rece. Cam aceasta este abordarea reprezentantul FMI Tonny Lybek cu privire la starea economiei românești. Se pare că „economia Romaniei „se misca in directia potrivita”, datorita redresarii cererii externe, dar si in sens invers, din cauza incertitudinii interne in plan politic, a spus reprezentantul FMI Tonny Lybek, adaugand ca datele despre evolutia PIB-ului in T3 au fost mai bune decat estimarile” conform articolului publicat de wall-street.ro

Lybek a mai afirmat tot în același cadru că datele privind contracția economică din trimestrul al treilea au fost mai bune decât anticipa FMI. Totuși, proiectia de 7,5-8% pentru 2009 va fi deocamdată menținută. Aceste informații sunt utile și în contextul în care oficial economia UE a ieșit din recesiune.

banca-nationala

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează