Economia Romaniei revine pe plus in 2010 (Raport FMI)

1

Economia României se va comprima cu 8,5% în acest an, urmând să revină pe creştere în 2010, cu 0,5%, estimează FMI în cadrul raportului privind perspectivele economiei globale, care prognozează cea mai rapidă redresare, în Europa emergentă, pentru Polonia şi Turcia.

businessFMI estimează o creştere a economiei României anul viitor, dar o scădere de 8,5% în acest an, potrivit NewsIn. De altfel, raportul este optimist şi în ceea ce priveşte Polonia şi Turcia, unde este prognozată cea mai rapidă redresare.
Articolul complet este pe realitatea.net

(foto Florin Ghindă, 2009)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.