Echipa Ursus Breweries a înotat pentru susținerea tinerilor antreprenori la Swimathon Cluj 2011

0

Echipa Ursus Breweries a participat la Swimathon Cluj 2011, pentru a susține cauza “Burse pentru Tineri Antreprenori Sociali”. Cei șapte înotători ai echipei Ursus Breweries au făcut 63 de lungimi de bazin și au contribuit cu suma de 15.750 RON,  donând câte 250 RON pentru fiecare tură de bazin.

Swimathon Cluj 2011 a avut loc sâmbătă, 16 iulie 2011, la Complexul de Natație al Universități Tehnice din Cluj și a fost organizat de către Fundația Comunitară Cluj. Evenimentul a avut un succes impresionant, atingând cifre record: 95.770 RON strânși, din care peste 11.000 RON colectați în numerar la fața locului, iar 300 de suporteri au fost prezenți în galerie pentru cele 1.574 de lungimi înotate, echivalentul a 78 de kilometri.

Prin participarea la Swimathon, Ursus Breweries continua sprijinirea Fundației Comunitare Cluj și a cauzei „Burse pentru tineri antreprenori sociali”, acțiune începută ân luna aprilie cand membrii companiei au alergat pentru aceeași cauză în Maratonul Internațional Cluj. . Prin fondul de burse destinat antreprenorilor în devenire, cu vârste cuprinse între 18 – 35 de ani, Ursus Breweries împreună cu Fundația Comunitară Cluj doresc să susțină implementarea unor idei și soluții noi la problemele deja existente. Acest fond are ca scop materializarea anuală a trei idei bune venite din partea tinerilor întreprinzători și curajoși din Cluj. Aceste idei, puse în practică, pot schimba în bine viața comunității clujene. Fondurile astfel strânse vor fi administrate de către Fundația Comunitară Cluj. Tinerii vor avea alături un grup de mentori, lideri in domeniile în care își desfășoară activitatea – personalități care să-i ajute să-și definească și stabilească obiective realizabile.

Ursus Breweries dorește să continue tradiția berii URSUS în Cluj și se implică activ în proiectele menite să susțină comunitatea clujeană, cum ar fi Premiile de Excelență URSUS, pentru studenții cu rezultate academice remarcabile sau Bursele URSUS „Studenți pentru Comunitate.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.