Echipa Ursus Breweries a înotat pentru susținerea tinerilor antreprenori la Swimathon Cluj 2011

0

Echipa Ursus Breweries a participat la Swimathon Cluj 2011, pentru a susține cauza “Burse pentru Tineri Antreprenori Sociali”. Cei șapte înotători ai echipei Ursus Breweries au făcut 63 de lungimi de bazin și au contribuit cu suma de 15.750 RON,  donând câte 250 RON pentru fiecare tură de bazin.

Swimathon Cluj 2011 a avut loc sâmbătă, 16 iulie 2011, la Complexul de Natație al Universități Tehnice din Cluj și a fost organizat de către Fundația Comunitară Cluj. Evenimentul a avut un succes impresionant, atingând cifre record: 95.770 RON strânși, din care peste 11.000 RON colectați în numerar la fața locului, iar 300 de suporteri au fost prezenți în galerie pentru cele 1.574 de lungimi înotate, echivalentul a 78 de kilometri.

Prin participarea la Swimathon, Ursus Breweries continua sprijinirea Fundației Comunitare Cluj și a cauzei „Burse pentru tineri antreprenori sociali”, acțiune începută ân luna aprilie cand membrii companiei au alergat pentru aceeași cauză în Maratonul Internațional Cluj. . Prin fondul de burse destinat antreprenorilor în devenire, cu vârste cuprinse între 18 – 35 de ani, Ursus Breweries împreună cu Fundația Comunitară Cluj doresc să susțină implementarea unor idei și soluții noi la problemele deja existente. Acest fond are ca scop materializarea anuală a trei idei bune venite din partea tinerilor întreprinzători și curajoși din Cluj. Aceste idei, puse în practică, pot schimba în bine viața comunității clujene. Fondurile astfel strânse vor fi administrate de către Fundația Comunitară Cluj. Tinerii vor avea alături un grup de mentori, lideri in domeniile în care își desfășoară activitatea – personalități care să-i ajute să-și definească și stabilească obiective realizabile.

Ursus Breweries dorește să continue tradiția berii URSUS în Cluj și se implică activ în proiectele menite să susțină comunitatea clujeană, cum ar fi Premiile de Excelență URSUS, pentru studenții cu rezultate academice remarcabile sau Bursele URSUS „Studenți pentru Comunitate.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează