Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Echipa Festivalului Național de Arte pentru Liceeni „Florian Pittiș” a lansat campania de crowdfunding- Aducem arta mai aproape de tineri.

0

Campania de #crowdfunding- Aducem arta mai aproape de tineri

Precum știți deja, festivalul este susținut prin munca voluntară a 50 de liceeni, membri ai Trupei de teatru „AS” sau ai Colegiului Național „Gheorghe Lazăr”, București.

Se spune că adolecenții sunt încăpățânați și motivați, iar noi recunoaștem că suntem așa pentru că nu vrem doar ca festivalul să continue să existe, ci să devină un model și o sursă de inspirație pentru tineri. Astfel, pentru a aduce arta mai aproape de aceștia, am creat o campanie de crowdfunding pentru ca cei aproximativ 100 de participanți să se bucure la maximum de experiența Pittiș.

Mai multe detalii despre campania de crowdfunding, chiar aici.

1

Deși anual Teatrul „Lucia Sturdza Bulandra” crede în proiectul nostru și ne pune la dispoziție sala pe parcursul celor trei zile de eveniment, încă avem nevoie de 750 de dolari care să acopere cheltuielile tehnice ale festivalului.

Orice ajutor este binevenit. Vezi detalii aici.

Credem că avem multe de spus. Și este abia ediția cu numărul nouă.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.