eBook GRATUIT: 40 de idei pentru o stare de bine

2

Bine v-am găsit în 2017! Am început anul în forță și am pregătit un mic cadou: un eBook cu idei pentru o stare de bine.

Am strâns 40 de răsfățuri, provocări, gesturi frumoase și fapte cu suflet pe care le poți face fără prea mare efort, ca să oferi sufletului tău și oamenilor din jur mici scântei de fericire. Nu mai aștepta doar să primești de la alții, ci ia tu inițiativa și răspândește bucurie în jur!

40 de idei pentru fericire zambet si sanatate

eBook-ul e gratuit și îl poți descărca direct de la butonul de mai jos. Nu e nevoie să-ți adresa de mail sau alte date. Totuși, am o rugăminte 🙂 Dacă îți place, te rog:

  • Să-l trimiți și prietenilor, colegilor, familiei sau oricui crezi că s-ar bucura să-l primească.
  • Să lași un comentariu la articol sau să-mi trimiți un mail pe adresa contact@zambetsisanatate.ro cu feedback-ul tău.
  • Să dai un share pe Facebook la acest articol sau un like la pagina România Pozitivă.

 

*Povestea eBook-ului, pe scurt 

Nu știu cum stați voi cu rezoluțiile pe 2017, dar prin a scoate acest eBook în lume eu mi-am atins deja un obiectiv 🙂 Voiam de taaare mult timp să fac un astfel de material, dar am tot amânat, ba că nu e o idee bună, ba că n-are niciun sens etc. etc. Însă pe 2 ianuarie mi-a venit ideea cu starea de bine, iar două zile mai târziu erau gata și textul, și design-ul.

Am gândit acest eBook ca o sursă de inspirație pentru momentele în care vrei să faci ceva bun pentru tine sau cei din jur. Vei găsi idei variate, activități mai mici sau mai mari, pe care le poți desigur adapta la propriile preferințe și contexte.

Mă bucur că m-am mobilizat și sper să-ți fie cu folos!

Abia aștept să-mi spui cum ți se par ideile! Dacă ai alte propuneri, mi le poți scrie într-un comentariu.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

2 comentarii

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.