Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

” E cool sa fii bun”, o campanie de sustinere a donarii de sange organizata de Subway in toata Romania

0

E COOL SĂ FII BUN!” ESTE MESAJUL SUBWAY ROMÂNIA PENTRU TOȚI CEI CARE DONEAZĂ SÂNGE

SUBWAY®, cel mai mare lanț de restaurante cu servire fast food din lume, organizează pe 16 mai, pentru al treilea an consecutiv, o amplă campanie națională de donare de sânge. Unul din zece români care ajunge la spital are nevoie de sânge iar statisticile nu sunt deloc pozitive: mai puțin de 2% din oameni donează sânge. Apelul Subway pentru clientii săi este la solidaritate și bunătate. Pe 16 mai, în toate orașele cu restaurante Subway din România, cei care au poftă de fapte bune, vor primi un sandviș delicios: italian sau falafel. “Noi toți să ne dăm seama de importanța donării de sânge. Suntem consecvenți pe acest drum și avem un singur îndemn #doneazăbunătate. An de an, Subway România se implică activ și va continua să o facă, astfel încât să fim alături de cei aflați în nevoie” declară Rumen Radev, Business Development Agent pentru zona București-Ilfov. “Viața e ciudată și te poți trezi oricând în postura celui care are nevoie de sânge. Numărul românilor care au nevoie de transfuzii este în creștere, în timp ce numărul donatorilor scade. Este o realitate dură pe care vrem să o schimbăm. De aceea, în fiecare an, sustinem donarea de sange printr-o campanie ce îndeamnă la solidaritate și fapte bune. Pentru că e cool să fii bun”, spune Andrei Trifan, Business Development Agent pentru zonele din afara București-Ilfov.

Pe 16 mai, în 15 orașe din România, donatorii de sânge vor primi, din partea Subway o recompensă fresh și gustoasă pentru gestul lor benevol. Locuitorii din București, Cluj, Constanța, Iași, Pitești, Ploiești, Timișoara, Oradea, Suceava, Sibiu, Alba-Iulia, Brașov, Arad, Deva si Focșani sunt așteptați să ia parte la această campanie socială de responsabilizare.

În București, campania se desfășoară pe 16 mai la Centrul de Transfuzie Sanguină București, amplasat în str. Constantin Caracaș 2.

Iniativa SUBWAY® beneficiază de sprijinul Institutului Național de Hematologie Transfuzională Prof. Dr. C. T. Nicolau, al centrelor de transfuzie locale, al Centrului de tranfuzii al municipiului București și al partenerilor campaniei: Asociația React și Adevărul Holding. Voucher-ul oferit de SUBWAY® donatorilor este valabil pentru o singură persoană până la data de 28.05.2019.

Mai multe detalii despre campanie pe Pagina de Facebook Subway România

Despre restaurantele Subway®

Lanțul de restaurante Subway continuă să ofere experințe culinare unice, oferind clienșilor din peste 100 de țări ingrediente de calitate și combinații aromate în cele peste 7 milioane de sandvișuri servite zilnic. Ca Quick Service Restaurant, Subway oferă o alternative fresh pentru tradiționalul fast food, salate și conbinații deliciooase pentru clienții Subway. Toate cele 42.500 restaurante Subway sunt deținute și operate de peste 21.000 de proprietari de francize care au angajați sute de mii de angajați în întreaga lume, cee ace face din Subway cea mai mare rețea de afaceri mici din lume. Detalii despre Subway pot fi accesate pe Subway.com și pe Subcard app.

Subway® este marcă înregistrată Subway IP LLC. © 2019 Subway IP LLC

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.