Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Dumitru Budrala, regizor și director fondator Astra Film Sibiu, Premiu de Excelență la Gala ”Oamenii Timpului”

0

Dumitru Budrala, Premiu de Excelență la Gala ”Oamenii Timpului” pentru Astra Film Festival 2016.

dumitru-budrala-foto-silvana-armat

Dumitru Budrala, regizor și director fondator Astra Film Sibiu, este unul dintre laureații celei de-a III-a ediții a Galei ”Oamenii Timpului” care s-a desfășurat sâmbătă, 17 decembrie 2016, la Iași, în Sala Mare a Teatrului Național ”Vasile Alecsandri” și a fost transmisă live pe Realitatea TV și Radio România Cultural.

Campania „Oamenii Timpului“ își propune identificarea, promovarea și premierea publică a unor personalități care contribuie decisiv la dezvoltarea culturală și instituțională a spațiului public național sau internațional.

Cu eforturi uriașe, fiecare ediție a Astra Film Festival a reușit să atingă standarde de excelență, devenind un eveniment de înaltă ținută și de referință în industria cinematografică internațională. Ediția din 2016 s-a bucurat de un succes fenomenal pentru că a avut viziune și curaj și un public entuziast. Astra Film Festival este un exercițiu comun, în care filmele sunt pretextul care creează un spațiu unic în România și în lume, de reflecție și dialog între oameni.

”Acest premiu mă onorează pentru că este un semn al recunoașterii și aprecierii pentru munca depusă de-a lungul a mai bine de două decenii. Fiecare ediție aduce plus valoare festivalului și în fiecare an încercăm nu doar să păstrăm ritmul, dar și să ridicăm ștacheta, un lucru absolut necesar pentru a putea continua ideea inițială a festivalului, aceea de a fi o platformă de cinema sincronizată cu ceea ce se întâmplă în lume în materie de producție de film. Festivalul a crescut enorm în ultimii ani, asta se reflectă în calitatea programelor, selecția de filme tot mai bună, numărul record de filme înscrise în fiecare an și în apetitul publicului pentru acest gen de cinema. AFF Sibiu este un loc viu pentru vizionarea de film, cu o atmosferă efervescentă care transformă orașul în destinație pentru zeci de mii de regizori și cinefili de toate vârstele”, a declarat Dumitru Budrala.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.