DualStore.ro: vânzările de stații electrice și panouri solare portabile au atins deja 5% din totalul comenzilor. Estimăm o creștere de până la 30% anul viitor

0
  • Noua categorie se adresează utilizatorilor cu nevoia crescută de mobilitate și țintește simultan, pe lângă piața din România și piața din Ucraina, unde furnizarea electricității este limitată
  • DualStore.ro listează stații de încărcare, panouri solare portabile și accesorii dedicate de la 5 producători

 DualStore.ro, magazin online de telefoane și gadgeturi și producătorul trotinetelor și bicicletelor electrice iSEN, a lansat anul acesta o nouă categorie de produse: stații electrice portabile – baterii externe de mare capacitate – și panouri solare portabile. Categoria se adresează utilizatorilor cu nevoia crescută de mobilitate și țintește simultan, pe lângă piața din România și piața din Ucraina, unde furnizarea electricității este limitată.

DualStore.ro listează stații de încărcare, panouri solare portabile și accesorii pentru acestea, de la 5 producători, începând din luna martie a acestui an. Categoria generează deja circa 5% din vânzările totale ale magazinului online. 

Până la finalul anului viitor, DualStore.ro estimează o creștere cu aproximativ 30% a vânzărilor de stații electrice și panouri solare portabile.

„Vânzările de stații electrice și panouri portabile vor înregistra o creștere accelerată în anii următori, datorită faptului că oferă o alimentare continuă cu energie electrică și nu doar o sursă de curent constantă în cazul unei întreruperi. Pe DualStore.ro vânzările au crescut de la o lună la alta și ne așteptăm la un vârf în ultimele două luni din an, una dintre cele mai bune perioade din an pentru retailul online.    

Produsele din noua categorie sunt folosite preponderent de către utilizatorii care au case de vacanță și în campingurile unde energia electrică de la rețea nu poate fi accesată, pentru alimentarea electrocasnicelor mari și a utilajelor electrice”, spune Ioana Szentlaszloi, cofondator DualStore.ro.

Bateriile de capacitate 2000Wh sunt cele mai bine vândute produse din categorie, datorită raportului foarte bun preț/ calitate/ specificații. 

Cele mai multe dintre produsele din această categorie, comercializate pe DualStore.ro, sunt ale brandului Oukitel, care oferă modele de stații electrice cu capacități între 500Wh și 16,384Kw (care oferă posibilitatea de alimentare la 220v a mașinii de spălat, a cuptorului microunde, laptopului, frigiderului, iluminat corespunzător, încărcare de la priză de 220V, priza auto etc.) și panouri solare de 200W și 400Wh.

Flagship-urile categoriei sunt stațiile portabile de încărcare electrică Oukitel P2001E (listată la prețul de 5.299 lei) și Oukitel Abearl P5000E (13.499 lei), datorită capacității mari oferite care facilitează posibilitatea de alimentare simultană a electrocasnicelor mari (precum mașină de spălat rufe, frigider etc.). Oukitel Abearl P5000E se evidențiază și datorită capacităților de încărcare rapidă și încărcare solară.

Despre DualStore.ro

Lansat în 2007, la Baia Mare, DualStore.ro, magazin online de telefoane și gadgeturi și producătorul trotinetelor și bicicletelor electrice iSEN, a înregistrat anul trecut un business de peste 2 milioane de euro. Compania comercializează online diferite categorii de produse, de la telefoane mobile (smart, rezistente, clasice), camere auto de bord, gadget-uri, trotinete şi biciclete electrice, la tablete PC, laptop-uri, media playere cu Android, proiectoare, ceasuri smart, brățări fitness şi căști audio. 

În vara lui 2021, DualStore.ro a lansat  brandul propriu, iSEN, sub care se regăsesc diferite produse: trotinete şi biciclete electrice, căști audio cu bluetooth, ceasuri smart, camere auto DVR şi alte gadget-uri. 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.