Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Drumeții cu 21 de automobile istorice prin Carpați

0

În weekendul 3-6 iulie, 21 de automobile au participat la ediția a XIII-a a raidului ”Cu zimbrul prin Carpați”, organizat de Retromobil Club România în Munții Buzăului. Fanii vehiculelor istorice au parcurs o serie de trasee off road, ediția de anul acesta incluzând și trasee de drumeție.

La raid au participat 21 de echipaje, cel mai vechi automobil fiind fabricat în anul 1957. Pe lângă automobilele ARO M461 C și modelele
 anterioare, au participat ARO 241, Toyota Land Cruiser BJ 46 și Volvo TP
21. În ciuda traseului dificil, toate automobilele participante au terminat cu bine raidul demostrându-și calitățile tehnice.

Cu zimbrul prin Carpati 3

”Suntem încântați că am reușit să organizăm o noua ediție a acestui eveniment, ce s-a dovedit a fi un real succes. Am pus accent și pe latura culturală: în timpul expediției, participanții s-au oprit și în comuna Colți, având posibilitatea de a vizita Muzeul Chihlimbarului, schiturile rupestre și trovanții. Numărul mare de participanți demonstrează că, prin intermediul acestor evenimente, se formează o comunitate din ce în ce mai numeroasă.” a declarat Bogdan Coconoiu, Președintele Retromobil Club România.

Istoria raidului ”Cu zimbrul prin Carpați” a început în anul 2002. În ziua a treia a Raliului Carpați Retro 2002, la care au participat cinci automobile ARO M461, membrii secției R.C.R. ”ARO M461 România” au decis să renunțe la programul turistic programat și să efectueze o ascensiune montană pe drumuri forestiere. Așa a luat nasșere evenimentul  ”Cu zimbrul prin Carpați”, inspirat de ascensiunile montane efectuate de M.S Regele Mihai cu decenii în urma la bordul celebrului său Willys.

Sponsor principal R.C.R.: ALLIANZ TIRIAC Asigurări

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.