Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Drum Stage – filmări cu Adam Marko, Septimiu Harsan şi Adrian Tabacaru

0

DrumStage lansează filmările cu headlinierii celor trei zile din cadrul DrumStage Rockstadt Edition. Fiecare tobosar a reusit sa impresioneze publicul prin aptitudinile sale, fie ca vorbim despre tehnica, viteza sau complexitate.

DS

Adam Marko este un artist international si endorser al cinelelor Meinl și tobe Natal, clinician, educator, interpret, producator. Adam este tobosarul si motorul trupei modern instrumentale Special Providence, care a devenit una dintre cele mai cunoscute si apreciate cvartete de jazz-metal din scena progressive europeana prin stilul lor virtuos, dar in acelasi timp usor digerabil:

Despre Septimiu Harsan s-a tot discutat in presa noastra de specialitate. Mai nou, tobosaraul trupei Disavowed este primul si singurul instrumentist roman care a aparut in cunoscuta publicatie Sick Drummer Magazine,
https://www.facebook.com/drumStage/videos/1158052430895582/

Adrian Tabacaru, unul dintre cei mai apreciati tobosari din Romania, totodata membru fondator al trupei Taine.

Mai multe filmari cu Adam Marko vor fi lansate in pagina noastra de Facebook in zilele urmatoare. Stay tuned!
Despre Drum Stage – Rockstadt Edition 2015

In pagina de Facebook DrumStage pueti viziona de la coveruri de tobe din stiluri diverse de metal, hardcore si pana la improvizatii pe muzica clasica sau dubstep, interviuri, momente amuzante si intreceri la tobe.
https://youtu.be/4RgZ9fWQURM (teaserul oficial)

Printre cei 15 tobosari care au participat la Drum Stage, enumeram nume importante ale scenei de rock si metal romanesti si nu numai:

Adrian Tabacaru (Taine), Razvan Ristea (Luna Amara), Septimiu Harsan, Andrei Ilie, Adam Marko, Sergio Ponti si multi alti tobosari exceptionali, o sa va convingeti din teaser.

Nu ezitati sa ne faceti o vizita pe pagina noastra de Facebook sau Youtube, unde vom publica si materiale bonus cu publicul care a acceptat provocarile noastre de-al lungul celor trei zile de festival.

Youtube: https://goo.gl/Hunnte

Facebook: www.facebook.com/drumStage
Eveniment a fost realizat cu sprijinul X-Lab Solutions, No City Studio, Oldboy Studio, F64.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.