Dr. Oetker – SOS Satele Copiilor România, parteneriat pentru speranţă şi bucurie în familie

0

Dr. Oetker, împreună cu Organizaţia SOS Satele Copiilor România lansează, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, un parteneriat pentru a aduce speranţă şi bucurie în familie. Astfel, în Joia Mare, copiii din SOS Satele Copiilor România din Bucureşti, Cisnădie şi Hemeiuş s-au bucurat de cadourile primite de la Iepuraş. Emoţiile au fost şi mai mari pentru copiii din satul Bucureşti, care au fost vizitaţi de reprezentanţii Dr. Oetker, veniţi să dea o mână de ajutor mamelor sociale în realizarea pregătirilor de Paşte.

Ajutaţi de aceştia, copiii au învăţat, împreună cu mamele, să pregătească masa de Paşte, aşa cum se cuvine. Micuţii au vopsit ouă, au făcut pască şi au ornat brioşele aduse de echipa Dr. Oetker. Cele mai frumos decorate ouă au fost aranjate în coşulete de nuiele pe un mănunchi de iarbă, iar la final toţi copiii s-au bucurat de cadourile primite de la Dr. Oetker

Această acţiune reprezintă piatra de temelie a unui parteneriat pe termen lung Dr. Oetker –  SOS Satele Copiilor, al carui obiectiv fundamental este respectarea dreptului la o viaţă de familie. Dr. Oetker a descoperit în SOS Satele Copiilor România un partener care pune în valoare viaţa în familie, cu toate valorile ei pozitive, pentru cât mai mulţi copii. Sprijinul pe care Dr. Oetker îl oferă în acest proiect nu este condiţionat de achiziţia de produse proprii. Angajamentul de acordare a sprijinului pentru familiile din proiectele gestionate de SOS Satele Copiilor România se bazează doar pe simţul responsabilităţii sociale faţă de instituţia familiei, care a ocupat întotdeauna un loc foarte preţios în setul de valori asumat de Dr. Oetker.

Despre SOS Satele Copiilor

Organizaţia SOS Satele Copiilor România este membră a SOS Kinderdorf International, una dintre cele mai mari organizaţii non-profit din lume. Înfiinţată în anul 1949 de către medicul Hermann Gmeiner, acţionează în 132 de ţări, oferind 1.800 de programe şi servicii unui număr de peste 1 milion de beneficiari.

SOS Satele Copiilor România ocroteşte şi sprijină astăzi, la 20 de ani de la înfiinţare, peste 1.000 de copii care au pierdut sau riscă să piardă îngrijirea familiilor biologice.

 

Despre Dr.Oetker

Dr. Oetker are ca filon principal, adânc sădit în arhitectura Brandului, viziunea unei societăţi bazate pe principii tradiţionale, fundamentale. La baza acestei viziuni se află FAMILIA, ca celulă de bază a societăţii tradiţionale, exprimată în comunicare prin sentimentul de BUCURIE DE A FI ACASĂ, generat de putinţa de a oferi celor dragi doar ce este mai bun şi de a primi în schimb recunoştinţa şi gratitudinea acestora.

Pornind de la ideea că indiferent de religie, statut social, vremuri sau naţionalitate, familia se reuneşte mereu în jurul mesei, Dr. Oetker, doreşte ca, în virtutea parteneriatului, să ajute copiii să se bucure de viaţa unei familii normale, unită în jurul bunătăţilor de pe masă, indiferent de momentul zilei sau de ocazie. Prin programe dedicate promovării unei vieţi normale, lipsite de griji, Dr. Oetker are în atenţie sprijinirea proiectelor SOS Satele Copiilor şi a celor aproximativ 1000 de beneficiari direcţi.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează