Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Două seriale populare se întorc pe HISTORY®

0

HISTORY®, canalul factual numărul 1 din România¹, va încheia această lună cu două premiere: un nou sezon al emisiunii „Războiul Transportatorilor” și episoade noi ale serialului „Pe urmele antichităților”. Cel de-al 6-lea sezon din „Războiul Transportatorilor” va fi difuzat începând cu 28 aprilie și aventurile inedite din „Pe urmele antichităților” începând cu 27 aprilie.

În acest nou sezon al serialului „Războiul Transportatorilor”, care va fi difuzat în fiecare joi, de pe 28 aprilie, la orele 22:00, transportatorii competitivi se vor confrunta cu provocări noi, supra-dimensionate, problematice și ciudate. Aceștia sunt dispuși să facă orice, pentru a transporta articolele de care cărăușii tradiționali se feresc. În fiecare zi, sute de transporturi sunt licitate și cel care oferă cel mai puțin, câștigă. Abia în acel moment începe provocarea, când el trebuie să găsească soluții pentru a-și duce la bun sfârșit obligația. Fie că sunt începători sau experimentați, niciun transport nu e prea mare pentru acești profesioniști. În acest nou sezon, Marc, Jarrett, Jennifer, Roy şi iubita lui pisică Muffy se întorc, alături de noii protagonişti Chris şi Robbie. Chris este printre cei mai deosebiţi transportatori, iar avantajul lui este dat de camionul alimentat cu ulei alimentar printr-un sistem inventat chiar de el. Cât timp Chris e pe drum, iubita şi asociata lui Robbie îi găseşte încărcături şi îi planifică trasee în timp ce se ocupă de fiul lor, Carter.

HISTORY - Razboiul transportatorilor (2)

De asemenea, episoade noi din sezonul al 6-lea din „Pe urmele antichităților” vor fi difuzate în fiecare luni, începând cu 27 aprilie, la orele 22:00. Serialul îi prezintă pe Mike Wolfe și Frank Fritz, cei doi anticari profesioniști care  călătoresc în lung și în lat în cautarea unor comori ascunse. Nimic nu îi poate opri pe acești detectivi ai antichităților, experți anticari și, în același timp, istorici, care sunt pregătiți să facă orice pentru a descoperi comori ascunse. Pe drum, ei întâlnesc oameni ale căror povești oferă o perspectivă nouă asupra vieții și istoriei, în locuri precum Londra sau o sală de licitații din Arkansas.

HISTORY - Pe urmele antichitatilor (2)

Mai multe informații despre seriale  sunt disponibile pe pagina oficială de Facebook HISTORY.

Despre HISTORY®

HISTORY® este o televiziune factuală ce prezintă o multitudine de personaje care împărtăşesc poveşti din trecut şi din prezent. La HISTORY®, limitele sunt împinse până la extrem, negocierile sunt câştigate şi noi detalii inedite ies mereu la iveală.

HISTORY® este numărul 1 pe nişa televiziunilor de documentare din România şi principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK. HISTORY a aderat la ARMA în 2013, când a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România. Televiziunile HISTORY şi HISTORY HD sunt disponibile prin Digi, Romtelecom, UPC, iNES IPTV şi Orange TV.

Pentru mai multe detalii puteţi accesa site-ul local HISTORY, pagina de Facebook HISTORY România sau canalul local de YouTube.

Despre A+E Networks® UK

A+E Networks UK®, un joint venture între A+E Networks® şi BSkyB, este liderul de piaţă în distribuţia posturilor de entertainment şi include în portofoliu televiziuni tematice cu conţinut de calitate precum HISTORY®, HISTORY®HD, Lifetime® , Lifetime® HD, Crime + Investigation™, Crime + Investigation™ HD şi H2®. A+E Networks UK® s-a lansat în noiembrie 1995, activează în 90 de ţări, din UK, Scandinavia, Benelux, Europa Centrală şi de Est, Africa Sub-Sahariană şi Orientul Mijlociu şi ajunge în peste 85 de milioane de locuinţe, cu conţinut tradus în 19 limbi.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.