Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Două cursuri pentru profesori, despre Holocaust și drepturile omului – apeluri de înscriere

0

Institutul Intercultural Timișoara organizează în această toamnă, în parteneriat cu diferite organizații și instituții, două cursuri de formare online pentru profesori pe tema educației despre Holocaust și drepturile omului.

Dragi profesori,
Vă aducem la cunoștință oportunitatea de a participa la două cursuri de formare online pentru profesori pe tema educației despre Holocaust și drepturile omului.

1. Cursul european „Learning from the Past – Acting for the Future. Teaching about the Holocaust and Human Rights”:
– este adresat profesorilor din toată Europa
– se va desfășura online în limba engleză
– este realizat de Institutul Olga Lengyel, New York și Institutul Intercultural Timișoara, cu susținerea Consiliului Europei
– durata cursului va fi de 11 săptămâni, în perioada 21 septembrie – 4 decembrie 2020
– termen limită de înscriere: 11 septembrie 2020
– Detalii aici: https://www.intercultural.ro/en/call-for-applications-learning-from-the-past-acting-for-the-future-teaching-about-the-holocaust-and-human-rights/.

2. Cursul „Holocaustul – o lecție despre trecut pentru generațiile prezente și viitoare”:
– este adresat profesorilor din România și din Republica Moldova
– se va desfășura online în limba română
– este realizat de Institutul Olga Lengyel, New York, în parteneriat cu Institutul Național pentru Studierea Holocaustului în România „Elie Wiesel” și Institutul Intercultural Timișoara

 – durata cursului va fi de 10 săptămâni, în perioada 28 septembrie – 7 decembrie 2020
 – termen limită de înscriere: 17 septembrie 2020

– Detalii aici: https://www.intercultural.ro/holocaustul-o-lectie-despre-trecut-pentru-generatiile-prezente-si-viitoare/ .

Important: Cursurile se adresează profesorilor de orice disciplină dar nu se adresează profesorilor care au mai urmat în trecut un curs / seminar / școală de vară organizată de The Olga Lengyel Institute (TOLI). Dacă ați participat în trecut la un curs organizat de TOLI, vă rugăm să transmiteți apelul de înscriere altor profesori care ar putea fi interesați.
Echipa Institutului Intercultural Timișoara

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.