DONEAZĂ! Fundația Comunitară Prahova va achiziționa bunurile și le va dona către Spitalul Județean Ploiești

0

UNIȚI PENTRU SĂNĂTATE – Apel la umanitate și solidaritate.

Pandemia provocată de #Covid-19 ne pune în fața unui test pe care nu îl putem trece decât împreună!

În această perioadă nesigură ne întoarcem către cei mai vulnerabili dintre noi. Alături de ceea ce facem deja pentru familiile și prietenii noștri, ne unim forțele pentru a susține munca personalului medical care intră în contact direct cu pacienții.

Personalul medical se află în linia întâi în lupta cu COVID-19 și are nevoie de ajutorul nostru pentru a putea ajuta!

Am identificat împreună cu conducerea Spitalului de Urgență Ploiești trei domenii esențiale:

1) Echipamentele de protecție și dezinfectanții sunt o prioritate în acest moment, pentru a putea asigura sănătatea celor care ne tratează! Este nevoie ca stocurile de dezinfectanți și echipamentele de protecție să fie asigurate permanent.

2) Teste ce vor fi folosite de către medici alături de aparatul de diagnosticare rapidă ce urmează a fi achiziționat din fonduri publice.

3) Secția de terapie intensivă are nevoie de aparatură pentru care nu există finanțare prin fonduri publice în acest moment.

Fundația Comunitară Prahova deschide fondul „Uniți pentru sănătate!”, prin care ajutorul fiecăruia dintre noi poate fi canalizat acolo unde este cea mai mare nevoie.

!!! Fundația Comunitară Prahova va achiziționa bunurile și le va dona către Spitalul Județean Ploiești.

Nu oprim niciun comision din fondurile strânse, acestea vor fi folosite integral pentru achiziția bunurilor. Prețurile echipamentelor de protecție și al dezinfectanților pot varia, orice sumă donată și orice cantitate achiziționată este importantă!

Lucrăm în strânsă legătură cu celelalte 18 Fundații Comunitare din România  pentru a identifica cele mai bune oferte și furnizori care pot livra cât mai rapid echipamentele și materialele necesare!

FIECARE AJUTOR OFERIT ACUM VA FACE DIFERENȚA ÎN SALVAREA PACIENȚILOR ȘI PROTECȚIA  PERSONALULUI MEDICAL.

Facem un apel la umanitate și la solidaritate, să fim uniți pentru sănătate!  Împreună sprijinim Spitalul Județean Ploiești cu echipamentele absolut necesare pentru această perioadă.

Donează!

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.