Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Donații pentru inimile copiilor: un comentariu cu o inimă verde se va transforma într-un euro donat. De Valentine’s Day, Bolt sprijină Asociația Inima Copiilor.

0

Bolt, principala platformă europeană de transport la cerere, activă în Bucureşti, Cluj Napoca şi Timişoara, va face o donație Asociației ”Inima Copiilor” în cadrul campaniei sale de Valentine’s Day. Asociația este o organizație non-guvernamentală care ajută anual sute de copii cu afecțiuni cardiace din România să fie diagnosticați, tratați și vindecați, în ţară, sau în străinătate.

Campania va fi lansată astăzi, pe pagina de Facebook, și se va încheia pe data de 14 februarie, la ora 12.00. Fanii paginii de Facebook Bolt sunt rugați să lase un comentariu cu o inimă verde, care se va transforma într-un euro donat către Asociația Inima Copiilor. Spre exemplu, 1.500 de inimi vor însemna 1.500 de euro.

De asemenea, utilizatorii noi ai aplicației vor beneficia de un discount de 10 lei la prima cursă efectuată, dacă vor folosi codul campaniei: DALOVECUBOLT.

Anul acesta, am decis să avem o abordare diferită pentru campania de Valentine’s Day”, a spus Andreea Magraon, Marketing Manager Bolt România. “Având în vedere că această sărbătoare este despre iubire și cadouri din inimă, noi am ales să facem, cu ajutorul şi implicarea utilizatorilor aplicaţiei noastre, o donaţie către o asociație recunoscută pentru faptul că ajută copiii cu afecțiuni cardiace.”

Despre Bolt

Bolt, cunoscută anterior ca Taxify, este cea mai mare platformă europeană de transport, care are drept scop să facă mobilitatea urbană mai ușoară, rapidă și convenabilă.

Înființată de Markus Villig, Bolt a fost lansată în 2013. Este una dintre platformele de transport care cresc cel mai repede în Europa și Africa, având printre investitori companii precum Daimler, Didi Chuxing, Korelya Capital, dar și pe Taavet Hinrikus, co-fondator al TransferWise.

Bolt are peste 30 de milioane de utilizatori înregistrați în peste 35 de țări din lume. Mai multe informații: www.bolt.eu

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.