Donatie de 20.000 de euro catre SMURD pentru achizitionarea primului avion sanitar

0

ING a donat 20.000 de euro catre SMURD pentru achizitionarea primului avion sanitar

ING Asigurari de Viata a donat 2 euro pentru fiecare asigurare pentru afectiuni grave incheiata in perioada iunie – decembrie 201, anunta responsabilitatesociala.ro

ING Asigurari de Viata a donat 20.000 de euro catre Fundatia pentru SMURD pentru achizitionarea primului avion sanitar. Initiativa a fost lansata in iunie 2011, cand compania a anuntat ca va dona 2 euro pentru fiecare asigurare suplimentara pentru afectiuni grave incheiata pana la sfarsitul anului.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează