Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Doar 5 zile rămase pentru nominalizări la Gala Oameni pentru Oameni

0

Au mai rămas doar cinci zile pentru a nominaliza un om bun la Gala Oameni pentru Oameni.

Asociația pentru Relații Comunitare (ARC) și Camera Americană de Comerț în România (AmCham) vor să îi cunoască pe oamenii care ți-au stârnit admirația în 2014 și să îi premieze în a unsprezecea ediție anuală a Galei, eveniment susținut de Raiffeisen Bank.

big_2423t

Căutăm oameni, companii sau organizații care și-au ajutat comunitățile cu sponsorizări, donații și voluntariat, care i-au inspirat și pe alții să ajute o cauză.  Pot fi nominalizați fundraiseri, responsabilid de CSR, directori de ONG-uri, angajați din companii, membri ai consiliului director, dar și campanii de fundraising și strategii de implicare în comunitate ale companiilor și IMM-urilor.

Gala Oameni pentru Oameni, un eveniment de recunoaștere a inițiativelor filantropice, vrea să îi aducă pe scenă pentru a fi cunoscuți de întreaga țară.

Un juriu format din directori și președinți de companii, jurnaliști, filantropi, publicitari și lideri ai societății civile va evalua propunerile trimise până la 20 octombrie și va alege câștigătorii care vor fi premiați la Gala Oameni pentru Oameni din 13 noiembrie.

Gala Oameni pentru Oameni are o tradiție de 11 ani, timp în care a premiat aproape 150 de oameni de bine care au schimbat România și și–au asumat pionieratul filantropiei. Numai la ediția din 2013 au fost înscrise proiecte, acțiuni și voluntari care a însumat o investiție comunitată de 14 milioane de euro.

Vă așteptăm nominalizările până pe 20 octombrie. Mai multe detalii despre Gală, categoriile și formularul de nominalizare găsiți pe http://gala.arcromania.ro

Fotografii de la edițiile trecute găsiți pe pagina de Facebook.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.