Distrugerea spatiilor verzi retrocedate, respinsa in Comisia de Mediu!

0

Comisia de Mediu si Echilibru Ecologic din Camera Deputatilor a respins amendamentul care prevedea permiterea construirii pe spatii verzi retrocedate.

Sursa: comunicat de presa Coalitia pentru Mediu

Sedinta Comisiei de Mediu,  25.02Proiectul de modificare propus initial a fost aprobat, administratiile locale vor trebui sa obtina aviz de la Agentiile pentru Protectia Mediului pentru taierea arborilor sanatosi.

In urma protestelor si interventiilor Coalitiei pentru Mediu din Romania si a altor organizatii s-a evitat un genocid asupra mediului.

Mai multe detalii despre amendamentele controversate gasiti aici:
coalitiapentrumediu.ro/parlamentarii-pregatesc-genocidul-spatiilor-verzi-din-romania

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează