Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Distracție, mișcare și voie bună la Winners PADEL Challenge

0

La 1 august, Winners Sports Club Cluj- Napoca a lansat o provocare inedită pentru toți iubitorii de padel- Primul turneu de Padel din Transilvania!

Turneul s-a desfășurat în perioada 25- 27 august și s-a bucurat de un real succes: 40 de echipe, 10 grupe, format feminin, masculin, și mixt, și peste 100 de persoane în tribune!

1.3

Distracția a fost garantată chiar înainte de începerea turneului, datorită numelor echipelor participante: “Echipa Cartofi Prăjiți”, “Echipa Tăticii”, Echipa Jucătorii Adevărați”. Pe scurt, participanții au avut parte de competiție,  mișcare, și distracție!

Fiecare participant a primit din partea clubului 3 ore de antrenament gratuit înaintea turneului, tricou și șapcă. Premiile au constat în genți, palete de padel, mingi de padel, dar și abonamente, diplome și cupe.

Premiul cel mare a ajuns la Andrei Chirilă și George Scridon (Echipa Bandeja), pe locul doi îi întâlnim pe Raul Căpușan și Naim Waffai (Echipa Jucătorii Adevărați), iar ultimul loc a fost ocupat de Andrei Zagrean și Soporan  (Echipa Match Point).

Sponsorii acestui turneu au fost Banca Transilvania, Kelme și Teren Padel.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.